Mödrar och Husdjur via Galaxygirl, 27 januari 2018

Mödrar och Husdjur via Galaxygirl

27 januari 2018

God morgon, god dag, mitt hjärtas barn! Det är jag, er kära Moder Maria, jag kommer till er med goda nyheter för att trösta era trötta hjärtan. Ni har för länge fått lida av att känna er ensamma och vi kommer idag för att säga er att detta inte kan vara längre från sanningen! För ni är omgivna av kärlek, av oss, er familj och era vänner, i denna tid i högre dimensionell form än ni själva, men det betyder inte att ni är mindre än oss – för vi är alla sammankopplade! Vi är en stor familj ute på ett fantastiskt äventyr just nu. Ni modiga gick frivilligt med på att glömma, och sedan att, vid tiden för det stora uppvaknandet och uppstigningen, minnas. Jag säger er sanningen – ni kommer att minnas och har privilegiet att minnas era många upplevelser på många platser och tider över hela galaxen. Får jag lite försiktigt påminna er om att ni – vi – är eviga varelser? Det finns mycket att uppleva och mänga sätt att växa och expandera i denna tid och i era många andra livstider. Får jag också försiktigt påminna och uppmuntra er att minnas att ni var mycket hedrade och uppspelta och nöjda med denna inkarnation för att förankra ljuset på Moder Gaia? Vilken kolossal ära och vilket privilegium att få tjäna en sådan fundamental aspekt av den stora fysiska uppstigningen av form. Vilken ära. Så bli inte avskräckta, barn. Nej. Bli uppmuntrade och tröstade av min närvaro och min nåd och nästla er in i min energi för att finna den tröst och styrka som redan finns inom er. Det var allt för idag. Jag tror Moder Gaia vill komma och säga några ord.

Hälsningar barn. Vilken vacker dag! Jag är er Moder Gaia. Känn uppmuntran och sug i er mina nyligen kodade fantastiska energier av ljus som finns överallt runtomkring er! Känn min puls av grönt helande ljus från mitt centrum och släpp in den i varenda en av era celler, för det är dags att bli ännu mer redo än ni varit. För allt utvecklar sig nu i sådan hög hastighet. Mina kungariken känner det. De förnimmer förändringen. Har era vänner bland djuren blivit mer och mer uppmärksamma på er och närmare er? De hjälper er att överföra och omvandla ljuset. För ni är mottagare, överförare – det är därför det är så viktigt att hålla en hög vibration för mig, för oss, för varandra, så vi kan komma genom och trycka på möjligheternas omslag och expandera in i det nya. Vi trycker oss verkligen genom puppans skal! Inget kan hålla oss tillbaka, för vi är med i detta tillsammans och vilken ära det är att dela denna upplevelse tillsammans som en! Jag tror mina djurs kungarike vill tala nu.

Hej vänner. Vi djur( som ni skulle kalla sällskapsdjur) är här för att alltid stötta och älska er. Kan ni känna vår kärlek i dessa ord? Kan ni, snälla, hjälpa oss genom att visa oss mer kärlek? Vi är trötta och arbetar hårt för er, Mänskligheten, och vi älskar er och vill inte ha det på något annat sätt, men, snälla, bli inte frustrerade på oss, var kärleksfulla. Hjälp våra kungariken. Djuren behöver en röst. Vi måste få höras. Vi är kärlek förkroppsligad. Vi förstår inte det ni förstår men vi älskar er verkligen. Ni kan lära av oss och vi kan lära av er. Glöm oss inte. Beskydda oss som vi beskyddar er. Vi älskar er. Vi är era vänner. Tala med oss om allt och vi lyssnar naturligtvis. Vi tjänar alla Modern som en. Vi arbetar alla hårt i denna stora övergång. Vi håller ljuset. Vi behöver mer vatten, mer kärlek, mer ljus, precis som ni. Vi är era sällskapsdjur. Vi ser det ni ännu inte kan se och det är ok. Vi kommer att fortsätta tjäna och hålla ljuset för er. Vi älskar er.

Jag är er Moder Sekmet. Det är sant att djurriket på er planet har fått lida mycket i Mänsklighetens händer. Det är dags att stå upp och försvara och beskydda alla Moder Gaias kungariken. Det är dags att agera som en enad Mänsklighet och tala ut. Det är dags att bli det ni kom hit för att vara. Håll era löften. Jag är här för att hjälpa och stötta er. Det är i sanning påfrestande tider och ni har det stöd ni behöver för att ta er igenom, bara ni kommer ihåg att be om den. Ni är inte ensamma. Vi ser, vi väntar, vi sträcker ut oss till er, vi hjälper er och vi är här för er skull i er tid av uppstigning, som vi varit tidigare, men slöjan gjorde det svårare att förstå det. Lyckligtvis är vi i en ny era av förändring och upplyftande för Gaia och hennes varelser. Beskydda henne. Var ljuset och vet att allt blir som det ska och att ni i sanning är gudomligt vägledda, beskyddade och älskade. Jag är er Moder Sekmet. Kalla på mig. Jag är alltid här för att tjäna skapelsens stora Universella Moder och allas ögon vilar på er, människor, och mycket kärlek och stöd skickas nu till er. Det var allt för nu.

Jag är er Moder Maria och jag sänder er enorm tröst och kärlek och ljus. Drick upp dem in till era hjärtan, era heliga hjärtan av sanning och acceptera dem. Vi lämnar er nu med tröst och kärlek. Det var vårt privilegium att tala med er idag.

Galaxygirl

 

Du gillar kanske också...