Den Galaktiska Ljusfederationen via Sheldan Nidle, 30 januari 2018

Den Galaktiska Ljusfederationen via Sheldan Nidle, 30 januari 2018

Per Staffan 30 januari 2018

Selamat Jalwa! Var rättfärdig. Mycket händer. Detta nya år börjar med många kabalförsök att spåra ur ert utlovade välstånd genom att skapa ett krig. Idag vill vi diskutera naturen i våra planer för att besegra den mörka kabalen. Våra mångsidiga strategier har gett många framgångar och förvirrat kabalen. De är desperata och varje rörelse som de gör bara ytterligare stramar åt näsan runt halsen. Vår plan har tvingat kabalen att ge upp många av de positioner som den höll i slutet av förra året. Det har också orsakat förlusten av många av deras medlemmar till ännu oanmälda arresteringar. Detta schema placerar oss i själva verket på randen av framgång till globalt välstånd. Det designades av oss, tillsammans med många av de uppstigna mästarna, inklusive St. Germain, och våra Jordallierade. Vårt mål är att inrätta den nya republiken Förenta staterna, och GESARAs början på världsnivå, på ett säkert och effektivt sätt.

Som tidigare nämnts är kärnvapenkrig inte ett alternativ. För flera år sedan ansåg himlen att vi skulle omintetgöra alla försök till kärnvapenattacker. Under tiden ledde all denna aktivitet till det amerikanska hemliga rymdprogrammet, vilket orsakade att ett av dess element ”blev skurk” och samarbetade fullt ut med oss. Dessa allianser hindrar den mörka kabalen från att ytterligare fördröja RV-GCR och andra välståndsprogram. Denna seger av Ljuset tjänar till att markera den ökande nedgången för den mörka kabalen och dess många hemliga element. Den belyser också varför ni är många steg närmare det som vi alla har väntat på länge.

Även om den mörka kabalen fortsätter att använda gamla, beprövade metoder för att hålla världen i kaos och rädsla, visar sig deras arrogans och brist på flexibilitet att bli deras svaghet. Vi i den Galaktiska Federationen använder flytande gruppdynamik för att lösa problem, vilket frigör oss för att förbli flexibla för varje dags utveckling. Ironiskt nog ökar vår flexibilitet och flytbarhet faktiskt mörkrets styvhet.

Vi är verkligen på tröskeln till en stor seger. Den sista paniken från den mörka kabalen tar slut. Den efterlängtade segern för ert välstånd är nära. Därför förbereder vi oss att gradvis sprida de medel som ni behöver för att omvandla er planet och etablera den nya republiken, avsluta USA, Inc och, viktigast av allt, genomföra NESARA/GESARA. Var tålmodiga och vet, djupt i era hjärtan, att underverk konvergerar för att ska skapa global frihet.

Hälsningar! Vi är era uppstigna mästare. Vi kommer nu att diskutera det fantastiska samarbetet mellan Ljusarbetare och våra kollektiva medarbetare. En av de mer anmärkningsvärda utvecklingarna är att bevittna ökad växelverkan mellan Ljuset, er själva och Ljusets olika associerade. Vi inser att Ljusarbetare är frustrerade över de ständiga förseningar som drabbar dem medan vi sätter fällor för att eliminera era mörka Kabal ärkefiender. Denna strategi når ett betydande crescendo som ska leda till slutet av mörkrets makt.

Ljusarbetare upptäcker att deras samlade kraft försvagar mörkrets grepp på denna verklighet. Vi hjälper er att upptäcka Ljusets subtila vägar. Dessa mjuka energier övertygar nu Ljuskollektiven om sin kraft. Varje försök till manipulation från mörkret motverkas av Ljusarbetares stigande längtan. Ni lär er hur mörkt och Ljust integreras för att skapa ett större Ljus som är visdom.

Vårt Ljusstyrkekollektiv flyttar oss alla bort från mörkrets illvilliga vägar och mot Ljusets välvilliga vägar genom Gudomlig Kärlek. Mörkrets agenda är att hålla jordens folk i ett evigt kretslopp. Ljusets plan är att skapa sitt eget naturliga flöde genom att höja frekvenserna i och runt Jorden och inom alla hennes Väsen. En syntes tar fart som har potential att besegra mörkret och dess skändliga vägar. Nu kan ni tränga igenom dessa illusionens slöjor.

Idag fortsatte vi med våra veckovisa meddelanden för att informera er om vad som händer över hela världen. Våra rymd- och Inre Jordfamiljer tillhandahåller grunden för den stora uppsättningen förändringar som för närvarande pågår. Vi tackar de som så älskvärt hjälper oss alla i detta uppdrag att omvandla mänskligheten. Vet, kära Ni, att himmelens otaliga förråd och oändliga välstånd verkligen är ert! Må Det Bli Så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för att Var ett! Och Var i glädje!)

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...