Nya frekvenser | Sophia Love, 9 november 2023

 

 

Nya frekvenser | Sophia Love

 av Sophia Love, 9 november 2023

SophiaLove.org

Det är den Ende.

Det finns saker att säga.

Tack.

 

Vänligen notera hur brådskande stjärnfrön och sanningssägarna är. De känner alla att ”något kommer denna väg.” Berättelserna som berättas är delvis den korrekta i tolkningen; ännu inte helt. Denna helhet av kunskap är inte möjlig vid denna tidpunkt. Det har nyligen skett en frekvensförändring, vilket är en del av det som är brådskande. Dessutom finns det för många medspelare för att få korrekta, förutsägelser; alldeles för många.

Det som kan sägas är detta. Både slutet och början närmar sig. Det kan göra att du känner dig i ett tillstånd av förvirring när du försöker reda ut, och möjligen definiera, den energi du känner. I denna malström av känslor, är exakta definitioner inte möjliga.

Det som rekommenderas är att upprätthålla stabilitet och ett konsekvent fokus på kärlek. För oavsett vilken roll du spelar i din nuvarande värld, kommer kärleken att få dig närmare  hem.

Det finns inget scenario som utspelar sig utan att lämna några spår av död och förstörelse. Många saker tar slut nu. Du når snabbt en kulminationspunkt. Detta kommer att kännas som svårigheter och/eller kaos för många. Men när dammet väl har lagt sig kommer det att ses som en röjning. En röjning av bördig mark på vilken din Nya Jord kan planteras. Det är ur askan från denna förhärskade jord som friheten uppstår.

Kom ihåg att du hör och ser mediarapporter som har en agenda. Ingen av dem är ren Sanning. Ren sanning kommer att dyka upp efter kampen du ser nu.

Det spelar ut så här för alla att se. Slutet kommer att ge så många mänskliga focuserade själar som möjligt, med minsta möjliga förstörelse. Det finns en punkt med perfekt balans, och det är den punkt där detta kommer att stoppas. Det är vad som har kallats gudomlig timing.

Det närmar sig.

Du kan inte förutsäga det exakt. Vad du kan förutse är slutet. Det kommer att inträffa, och mänsklighetens slaveri under den nuvarande regimen kommer att upphöra att existera.

När det väl gör det kommer det att finnas en tid av förvirring ett tag då loppet avgör vem som är vem och vad som behöver göras för att säkerställa att det mest rättvisa, medkännande, generösa och kärleksfulla resultatet uppnås.

De nya ledarna kommer då att uppstå. Några av dessa nya ledare är bland er; ni som följer och jobbar här. Många kommer att uppstå inifrån den allmänna befolkningen. Dessa kommer att veta att det är dags för dem att kliva fram.

Misströsta inte över bristen på entusiasm eller riktning från denna nästa generation. De är perfekt placerade.

Vad du kommer att finna, när ditt fokus väl är riktat på expansion, tillväxt och universellt helande, är att din värld snabbt kommer att förändras. Det har varit ”var och en för sig själv”. Detta kommer att förvandlas till ”varje person för varandra.”

Hur det ser ut är en basfrekvens av kärlek istället för en av kontroll. Det är en plats du aldrig har varit 24/7. Det är dit du är på väg.

Det rekommenderas att du tystar dig själv när du kan och lyssnar på musik och toner med lämplig läkningsfrekvens. Du kommer att veta när du slår på en som fungerar för dig ~ du kommer att känna det internt. Det blir ett ryck av igenkänning.

Ta hand om din omedelbara värld nu och emanera ljus var du än befinner dig. Detta hjälper mer än du vet.

De kommande dagarna kommer att kännas intensiva för den hastighet med vilken saker och ting förändras. Vet att detta inte är för snabbt för dig.

Din frekvens stiger för att möta det annalkande ögonblicket.

Dessa dagar framför dig är vad du har förberett dig för. Din framgång är redan uppnådd.

Bra gjort, kära människa, bra gjort.

Det är allt.

Tack.

Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *