Plejadernas Ljusfederation via Inger Noren, 10 april, 2020

2020-04-10

 

Plejadernas Ljusfederation

Det är med en stor glädje att vi kan meddela att fr o m nu i denna tid har människorna stigit betydligt högre i uppstigningen. Den stora massmeditationen som genomfördes av en miljard människor på Jorden resulterade i en väldigt stor och mäktig energi som just nu täcker planeten. Det betyder att allt går med en väldig fart, betydligt fortare än vi hade trott.

Fr o m nu har Jorden befriats från varelser och personer som har orsakat människorna och GAIA väldigt stor skada och lidande. Alliansen, Deltastyrkorna samt ljusarbetare har hjälpt till med att fatta beslut för dessa personer och de är inte tillåtna att terrorisera Jorden längre. De har inte tillträde längre till planeten Jorden.

Det finns fortfarande en del av de mörka kvar på Jorden och de kan inte lämna planeten utan måste stanna här. Dessa personer försöker gömma sig för ljuset men de kan inte längre göra någon skada på GAIA:s yta eller i GAIA:s inre riken. Dessa personer kan inte leva i den högre dimensionen som Jorden har höjt sig till. Den tredje dimensionen finns inte längre på Jorden. Hela befolkningen befinner sig i den fjärde och femte dimensionen.

Det är en stor glädje som vi berättar att människorna är befriade från svåra och väldigt ondskefulla handlingar som främst hade drabbat barnen. Dessa varelser och personer som har orsakat detta är avlägsnade från Jorden och barnen är räddade.

Det kommer en glädjens tid för människorna nu och pandemin av Coronaviruset kommer att lägga sig och gå över. Det blir en ny tid och en ny värld för människorna, en ljus och kärleksfull värld. Fortsätt att leva med insikten att allt kommer bara att bli bättre för alla. Visualisera hur den värld skulle se ut som du vill leva i, då skapar du den.

Med kärlek Plejadernas Ljusfederation

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar …. JAG ÄR

 

 

 

You may also like...