Plejadierna via Christine Day, 4 augusti, 2023

Plejadierna, genom Christine Day:
Augusti 2023
Kära Ni, vi hälsar er.
Starka energetiska krafter är verksamma på Jorden. Effekterna av Sahndahlah-händelsen* ökar i ljusintensitet dagligen. Detta ljus omkonfigurerar de energetiska virvlarna och leylinjerna över Jordens plan.
Det finns en serie multidimensionella heliga mönster som återupprättas inom dessa energicentran. Dessa ljusmönster gör det möjligt för virvlarna och leylinjerna att förankra och stabilisera de högre ljusstrukturerna, som öppnas över planeten och inuti Jordens magnetiska kärna.
Jordens energetiska rotation påskyndas och begreppet tid kollapsar, när er planet genomgår en fullständig multidimensionell omställningsprocess. Hela er planets energetiska struktur genomgår en enorm omvandlingsprocess, som kommer att fortsätta att accelerera när ni går in i det nya året.
Samtidigt genomgår ni en transmutationsprocess i er kristallina struktur, i era fysiska kroppar. Denna process påverkar också er tallkottkottskörtel, hjärnans synapser, hjärnstammen och hjärtat, eftersom era elektriska frekvenssystem genomgår en snabb transformation. Förändring är här och ni behöver, som aldrig förr, arbeta inom era hjärtans energetiska plattform. Era hjärtas anslutning är en naturlig stabilisator för er vid denna tidpunkt. Era hjärtan fungerar som en helig kompass, vilket ger er en referenspunkt och håller er balanserade under denna övergång.
Det finns energetiskt stöd tillgängligt för er under denna omvandlingsperiod. Er familj av ljus, de andliga världarna och vi, Plejadierna, är här för att spela den rollen.
Ni har er fria vilja och ni bestämmer om ni vill kalla på någon av oss för att ge oss tillåtelse att hjälpa er att justera ert energetiska ramverk, för att stödja er under den pågående transmutationsprocessen.
Allt finns där. Det här är er tid att utvecklas till er heliga födelse. Vi ser er.
***********
* Scahndahlah-händelsen, som inträffade med fullmånen den 3:e juli, beskrivs av Plejadierna som ”en helig frekvens av ett sällsynt ljus som sällan upplevts genom Universums historia. Denna unika rena frekvens kommer att börja interagera elektriskt med er Jords kärna, vilket sätter igång en djupgående omställning av er planetariska cykel. Jordens väg kommer att förändras dramatiskt i det ögonblicket. Det här är en del av en helig profetia som ska ta Jorden direkt till avsedd anpassning.”
No photo description available.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *