HUR MAN LÄKER GENOM FÖRLÅTELSE via Carol, 29 august, 2023

HUR MAN LÄKER GENOM FÖRLÅTELSE
Förlåtelse är ett val, tyvärr blir det ibland ett val av desperation. Du rycker till vid tanken på att förlåta skada på dig, men utan förlåtelse förblir din smärta fäst. Kraften att hela finns inom dig, för din själ får näring av Ljuset, som vägleder dig att omfamna medkänsla, den sanna vägen till frihet!
Du känner detta djupt inom dig, men tycker att det är utmanande att anamma ett sådant koncept. Beslutet att ändra riktning, ändra din väg från offer till en kraftfull, kärleksfull själ är ditt! Kraftfull vägledning som leder till frihet, för alla handlingar av förlåtelse, håll denna sanning. Inser ofta inte att det är din högre makt som skickar signaler för att vägleda dig, för den känner till friheten som förlåtelse ger. Det framstår som en handling av svaghet, när det faktiskt är en handling av makt!
SJÄLVETS FÖRLÅTELSE
När du använder ditt sinne hör du ofta kritikerns röst av ogillande baserat på Egots rädsla för att tappa kontrollen. När du ger efter, stannar du vanligtvis kvar i det oändliga kapitlet i en återkommande berättelse. Istället för att skapa ett nytt stärkande slut. Eller ska jag säga början.
Förlåtelse är inte för lagen eller skådespelaren, det är friheten att frigöra din själ från handlingen och förövaren för att tillåta helande och frid att bo igen. För du förlåter deras själ, inte deras personlighet, för bara Själen älskar livstid efter livstid och o bra saker. VI känner inte till karman, inte heller någon annans väg. Vägen till Ljuset är inte en lätt väg, men innehåller de största belöningarna för din utvecklande Själ. Bristningar kan vara påminnelserna om din självrespekt och ditt mod du visar på din själfulla väg!
”Det första steget i förlåtelse är viljan att förlåta. Om du trots ditt motstånd kan uttrycka din vilja att se den andliga oskulden, ljuset i själen hos en som har skadat dig, har du börjat resan till en djup och orubblig fred.” Marianne Williamson
Förlåtelse är det avgivande medlet som kastar ut de gamla bördorna för att öppna hjärtat när det tillåter mer Ljus. Som med de flesta bristningar kan de svåraste utmaningarna ha störst belöning. Belöningar som känns i djupet av din kropp, sinne och själ. Vår själfulla kompass, vår gudomliga vision behöver en kurskorrigering för att låta sanningen höras över bruset av lögner. Detta är vår resa för att leva ett Ljusfyllt liv. I stillhet hör du din själs svar…i havet av Guds förlåtelse.
FÖRLÅTELSE: EN EMPATS KRAFTVERKTYG UNDVIKS OFTA
Förlåtelsens verktyg är fordonet till frihet – en själfull väg för att väcka vårt höga hjärta, hjärtat av enhetsmedvetande. Oavsett om det är i fysisk form eller ande – kommunikation är alltid tillgänglig för att hjälpa till med de frågor som spökar. Alla lektioner kommer fram när du är redo att se lektionen och påbörja den process som förlåtelse ger. Låter sann andlig tillväxt ske, eftersom förmågan att förlåta finns inom var och en. Vi föddes från ren kärlek, det är vår sanna natur, för den nådiga handlingen av förlåtelse äger rum i hjärtat. En process som rensar din själs andliga väg genom handlingen av medkänsla för att befria båda själarna. Eftersom vi alla är invecklade bitar av det gudomliga pusslet, är förlåtelse för en annan själ den biten!
Får jag säga, det har allt att göra med dig, din själ och din livsresa, och det hjärta du kommer att bära, antingen fyllt av bördor eller frihet från dem. Det är viktigt att alltid skicka kärlek och förlåtelse till dig själv för att du kanske har burit dem för länge! Man bör hedra deras mod, deras styrka, deras medkänsla för att finna förlåtelse som vägen till enhet! Ett ögonblick av gudomlig tillväxt katapulerar själen när du återtar din dyrbara personliga kraft!
Okänd
FÖRLÅTELSE HELAR SJÄLEN
Alltid genom bön eller meditation, är vägen att ansluta till högre vägledning alltid tillgänglig för att hjälpa. När vi öppnar våra hjärtan för denna sanning får vi den kärlek och det stöd de erbjuder. Skapa ett skifte inom vilket tillåter förlåtelse för alla inblandade själar, möjligt i alla situationer.
Detta görs genom att tala direkt till själen hos den person du vill skicka förlåtelse. Eller det kan göras genom att skriva ett virtuellt brev till den själen, därför går du förbi den mänskliga aspekten för att inte ge personligheten kraft, bara själen, hemmet för gudomlig visdom. Oavsett om du skickar eller ber om förlåtelse så gäller detsamma. När du deltar i en själ till själ konversation är healing befriande för alla inblandade! En kraftfull handling av helande genereras när själen accepterar vad den fysiska formen kanske inte är redo för.
Öppna ditt hjärta och sinne för ”Andens helande kraft”, när du lockar denna energi in i din inre kunskap, tillåter du frid från smärtan, ångern och upplöser och självbeskyller du bär. Många bär bördor som inte är deras att hävda, detta är särskilt utmanande för den känsliga, Empaten. Dags att tvätta dem rena genom denna handling av uppvaknande till de världar som healing erbjuder! När vi väljer förlåtelse börjar vi vägen mot inre frid och helande. Den enda vägen som för dig bortom smärtan. Fången det frigör är du!
FÖRLÅTELSE MED TACKSAMHET BEFRIAR SJÄLEN
Förstå att du inte tolererar felet eller agerar som om det aldrig hänt, du släpper bara det… släpper olusten som belastar alla former av din varelse. Detta gör att de många kropparna inom sig kan bevittna och känna de helande fördelarna som förlåtelse ger. Att släppa taget om ilska, förbittring, hat, skam och skuld förbättrar ditt välbefinnande, för de flesta sjukdomar börjar med dessa stillastående, negativa energier. Dags för fred inombords, denna kraftfulla tvätt är vad vår planet kräver, för att hela mänskligheten ska börja denna modiga resa! Att inte längre tillåta det här kapitlet att skriva hela ditt livs bok! När du gör det fortsätter du cykeln att ge din kraft till en annan! När du släpper ditt plågade hjärta, din själ, går du framåt genom förlåtelsens portal.
”Att hålla fast vid ilska är som att greppa ett hett kol med avsikt att kasta det till någon annan, men ändå är du den som bränns” Buddha
Förlåtelse: Vårt mest kraftfulla verktyg
VI UNDVIKER SÅ
Förlåtelse är det naturliga tillståndet för alla själar, våra tankar, våra känslor som vi kopplar till situationen skapar energiblocken i vår form. Block som hindrar din själs tillväxt, när du ligger vilande, låst i ett tillstånd som har skapat hindren för din transformation, din frihet. Alla lärdomar, när de lärs, öppnar själen för gudomlig vision, för att känna igen den rätta vägen för att gå vidare på din väg … det verktyget är förlåtelse. Gåvan du ger ditt hjärta, din själ, ditt välbefinnande, utropstecknet för ett Soulful Life!
När du väl tar detta steg är det en gåva till ditt hjärta att se en känslomässig fråga i ett positivt ljus genom förståelse. Och…en gåva till mänskligheten! Förlåtelsens energi är en handling av kärlek till sig själv och mänskligheten! Du höjer den globala energin antingen en efter en, eller av många, flödet för hela mänskligheten att absorbera. Att nu se en känslomässig fråga, i ett positivt ljus genom förståelse, är en gåva till ditt hjärta, en gåva till din själ! Och…en gåva till mänskligheten! Vi är alla ett, din rensning, din förlåtelse, öppnar flödet för hela mänskligheten att absorbera!
FÖRLÅTELSETEKNIKER:
Åkalla ärkeängeln Raphael
När du mediterar – Visualisera Hans smaragdgröna ljusstråle som omger dig, andas den djupt inom dig, när du ber om Hans närvaro – Hans helande energi och vägledning
Kristaller representerar specifika änglar – ärkeänglar. Håll en under meditation för att förstora deras energi. Malakit håller för många ärkeängeln Rafaels helande energi.
Kvartskristaller förstärker effekten av Alla kristaller.
När du kallar in en ärkeängel för helande, känner du att din medvetenhet ökar, när du låter hans energi hjälpa och vägleda. Själva din själ svarar och vet att din hängivenhet till helande är stark. Lägg märke till, när du börjar öppna, när dina guider skickar synkroniteter, de gudomliga brödsmulorna som kan visa dig när du är på kurs.
Synkronicitet – Den tillfälliga händelsen av händelser, särskilt psykiska fenomen. Oavsett om det är i form av liknande tankar, ett oväntat samtal eller möte med någon du tänkt på tidigare. Dessa är de oförklarliga mekanismerna för kausalitet, för vi är aldrig ensamma på vår resa.
Jung trodde att sådana ”meningsfulla tillfälligheter” spelar en viktig roll i våra liv. Förbli närvarande, leta efter andlig vägledning, för de har många sätt att få vår uppmärksamhet, även från en sång med speciell betydelse! Ofta vill de påminna oss om att de alltid är nära.
ANDRA MODALITETER
Chakrarengöring och balansering
Energiläkningstekniker
EFT-tappning
Crystal Healing
I livet – Ibland för att gå framåt måste vi först se bakåt.
Omfamna dansen,
Carol

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *