Quan Yin via Daniel Scranton, 26 december 2017

Quan Yin via Daniel Scranton, 26 december 2017

 

Att stiga upp i 5D ∞Quan Yin

“Det är jag, Quan Yin.

Eftersom ni stiger upp i högre frekvenser, genomgår ni en avståelseprocess. Ni kan inte ta med det som inte vibrerar med hög frekvens till femte dimensionen. Det är helt enkelt inte möjligt. Så ni kommer att avstå några saker, oavsett om ni vill eller inte.

Den smärta du känner från att släppa, kommer till dig från den delen av dig själv som vill förbli tredimensionell, separat och egoistisk. Det här är inte dåliga saker förresten. De är helt enkelt olika sätt att uppleva verkligheten. Och när du övergår till ett nytt sätt att uppleva verkligheten, kan processen att släppa verka som en döds- eller sorgeprocess.

Själva smärtan är en naturlig upplevelse. Vad du finner är dock att du har kontroll över hur mycket smärta, hur länge du känner den och hur intensiv den är. Så från och med nu när du känner smärta, påminn bara dig själv att den talar om att du är på väg att stiga upp. Med smärta kommer lättnad. De två går hand i hand.

Upplevelsen av lättnad ger dig möjlighet att uppskatta smärtan. Du kan dock inte komma till lättnad förrän du släpper. Gör till din avsikt varje dag att släppa något som inte längre tjänar dig. Gör till din avsikt att låta uppstigningsprocessen ske så enkelt och med så lite smärta och lidande som möjligt.

Och gör ditt bästa för att njuta av processen att släppa taget, för i detta öppnar du dig till något nytt och underbart.

Jag är Quan Yin, och jag håller dig i mitt hjärta. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

You may also like...