Quan Yin via Linda LI, 25 februari, 2018

Quan Yin

via Linda LI

25 februari, 2018

”Att vara en del av Det Gudomliga Uppdraget, Gaias Uppstigning”

Quan Yin säger: Kära Hjärta, jag är Quan Yin. Idag kommer jag med viktiga nyheter. Det Gudomliga har utfärdat att Gaias uppstigning under den senaste tiden har lyckats väl. Det Gudomliga önskar hålla igång rörelsekraften, så att uppstigningens väg bara blir bättre och jämnare för var och en som är involverad. Detta är meddelandet. Och detta är vad vi kommer att göra, säkerställa att Gaias resa blir jämn och behaglig ända hem.

Kära hjärta, jag älskar dig, jag är Quan Yin. I det nyligen inträffade skiftet uppmärksammade det Gudomliga och Himlens kompani, vissa märkliga beteenden hos ljusarbetarna och jag vill ta upp detta här så att ni ska veta hur ni ska göra i framtiden. Vad vi har uppmärksammat är att vissa av våra ljusarbetare är märkbart frånvarande i termerna av sin uppstigning. Med andra ord, så finns det vissa ljusarbetare som inte tar del i skiftet, fastän de vet att skiftet äger rum. Med andra ord, så har de börjat ignorera sitt Gudomliga uppdrag och sin egen uppstigning. Anledningen till att jag säger att de ignorerar detta, är att ifall man vet att man befinner sig på vägen och fastän man vet att man tar del i det Gudomliga uppdraget, så väljer man ändå att låtsas som om man inte kände till det, eller så checkar man ut helt och hållet och låtsas som om inget händer. Detta är att aktivt ignorera ens Gudomliga plikt och som resultat kan man kanske få lämna sin post, eller ge upp uppdraget som ljusarbetare. Så, det är vad vi har sett äga rum och det är varför jag tar upp det för dig att fundera över och att ta ett beslut hur du ska göra härnäst.

Det Gudomliga och Himlens kompani har gett dig en massa chanser. Men ifall du väljer att ignorera dem, eller helt enkelt ge upp, så kommer vi att behöva ta beslut och göra vad som behövs för att gå till botten med det och bestämma hur vi ska göra. Efter en så lång resa, kanske du inte inser att det nu inte är läge att ge upp. Du har verkligen bidragit en hel del till detta uppstigningsprojekt. Du har i eoner av tider kommit och gått. Nu är det dags att skörda. Dags att skörda utifrån din enorma ansträngning, samt att få ta del av belöningarna för ditt hårda arbete. Så jag råder dig verkligen på allvar att ta dig tiden att tänka över vad du vill göra. Antingen ge upp helt och hållet eller samla ihop alla bitar, fortsätta med ditt goda arbete och ta hem guldet. Det är upp till dig, kära hjärta.

Jag älskar er, kära ni. Under de följande dagarna och veckorna kommer det Gudomliga att starta processen att välja. Vi kommer att välja ut några hundra själar på planeten till att bli ledarna. Kära hjärta, vi behöver ledare. Inte bara ledare för regeringarna, utan ledare för samhällena och uppstigningsledare i allmänhet. Vad vi letar efter hos ledarna är en önskan om att hjälpa Gaia samt att tjäna. Tjäna det Gudomliga, himlens kompani samt mänskligheten. Vi behöver ha dessa ledare redo, för nu är följande fas här. Vi behöver sätta igång. Vi behöver få dessa ledare på plats, så att de kan börja tjäna. Vi har ungefär ett hundra etablerade positioner som finns tillgängliga. Vi kommer också att skapa ytterligare ett par hundra positioner runtom i världen och vi behöver definitivt fler själar för att fylla dessa positioner. Så ifall du känner att du är redo, ifall du känner till ditt uppdrag, vänligen sänd din önskan till oss, låt oss veta att du är redo för att tjäna. Vi kommer att överväga det. Vi vet att det finns några själar som verkligen är redo och vi är ivriga att få samla in dem och ge dem större ansvarsområden. När vi gör det, så säkerställer vi naturligtvis alltid att deras uppdrag kan fullföljas. Med andra ord, så kommer vi att säkerställa att de genomför och slutför sitt uppdrag. Detta är ett teamarbete och vi är stolta över att ha ett sådant partnerskap, samt hur det Gudomliga och markbesättningen arbetar tillsammans för att få jobbet utfört.

Vid sidan av att välja ledare, önskar det Gudomliga även säkerställa att de nyligen uppvaknade ljusarbetarna har vår uppmärksamhet. Vi behöver säkerställa att även de gör sitt jobb. Vi är ett team. Ni utför ert uppdrag och vi finns här för att hjälpa till. Det är nyckeln. Nyckeln är att vi bägge måste arbeta tillsammans för att få det Gudomliga uppdraget utfört. Ingen av ljusarbetarna kan uppnå vad de tog på sig att uppnå utan det Gudomligas hjälp, för planen är att vi ska arbeta tillsammans. Ni finns här på jorden, i stövlar, och vi finns här för att stötta och hjälpa. Tillsammans får vi jobbet gjort. Det är planen.

Jag älskar er, kära hjärtan.

Jag är Quan Yin. Så är det.

 

~~~~~~~~~

Share Our Messages with Love and Gratitude

LOVE US @ MeWe mewe.com/join/lovehaswon

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...