Quan Yin via Jenny Schiltz, 19 augusti

kwan-yin

 

Quan Yin ~ Kräv/återta er suveränitet

Publicerat aug 19, 2016 av Jenny Schiltz

 

Vi kommer till er i dag för att tala om ett viktigt ämne. Det är för förståelsen av er verkliga makt och förändring av era uppfattningar. Vi förstår att denna process har varit svår och många av er har kämpat i åratal. Vad ni måste veta djupt inom er varelse är att det inte längre finns något, som håller er tillbaka från att uppnå fred inom er själv, som ni så desperat längtar efter. Det är ni, som nu måste ändra allt, som ni har lärt, känner och tror.

Uppvaknande processen är inte lätt eftersom var och en av er har behövt komma till insikt om att livet inte är vad det verkade. Det är som om ni har kommit ut ur en dimma att inse att allt är inte vad ni trodde. Ni såg er omkring i er värld och känner sorg för människorna, djuren och jorden. Ni blev chockade av att upptäcka att mänskligheten har kommit så långt ur balans att pengar styr allt. Ni blev chockade av att höra att er mat, luft och vatten har manipulerats av de personer som ni trodde skulle skydda er. Ni har sörjt och blivit arga och även rädda. Ni har desperat velat skapa förändring och ofta känt er vilseledda eftersom ni inte kan se förändringen återspeglas i den yttre världen. Det har lämnat er med en känsla hjälplöshet och elände. Dessa känslor är en del av processen, men de måste släppas nu.

Det är dags för var och en av er att återta er suveränitet, er makt, er skapelse. Var och en kan hålla mer ljus än ni någonsin kunde tidigare. Detta är en viktig skillnad eftersom detta ljus från källan, som lyser genom er varelse är er makt. Förstå att detta ljus från källan är er själ. Ni är inte skild från källan, ni har aldrig varit åtskilda och det var bara en illusion, som ledde er att tro det. Denna illusion har tjänat er väl, er själ kunde delta i lärande, som inte kan åstadkommas någon annanstans i Multi Universum. Många av er har tillbringat otaliga livstider på jorden nedsänkta i en slöja av glömska, utforskat alla aspekter av dualitet, allt vad ni är och vad ni inte är. Ni har lärt er väl från dessa erfarenheter. Denna tiden har nu kommit till ett slut, det är det nu dags att komma hem till/inom er själv.

Det arbete som ni har gjort för att rensa ut negativitet och slöjor har skapat utrymme för ert ljus, er själ, att uppehålla sig allt mer fullständigt inom er. Det är viktigt för er att inse de djupa förändringar, som har skett inom er. Nu är det dags att ta fullt ansvar för det ljus ni nu håller. Det är nu inom räckhåll att helt ändra hologrammet, som ni har skapat. Ni kan nu flytta allting omkring er genom att helt enkelt lysa ert ljus på vad som är inom synhåll. I stället för att låta er bli inburade av vad ni känner att ni inte kan förändra, se nu allting i sin högsta potential av ljus och tillåt dem att ändras som en reaktion. De saker och människor i ert liv som inte klarar av att stiga upp till det högsta möjliga ljus där ni håller dem kommer att flytta från ert fält tills de är redo att göra det. Emellertid kommer många att ta tillfället i akt och påbörja sin egen transformation.

När ni fritt expanderar ert ljus till alla utan dömande eller förväntningar ger ni utrymme för att mirakel ska inträffa. Det finns många historier om mystiker och healers över hela er värld, som har utfört mirakulösa helanden. Det är inte att dessa varelser läkt en annan, det är att de såg varje person, som hel och läkt. Enbart detta tillåter mirakel att ske. Var och en har denna förmåga. Det är helt enkelt ovillkorlig kärlek i handling. Se alla som det perfekta exemplet av sig själv och se hur mycket förändringar inom dem och i hela er verklighet.

Genom denna process har ni lärt er hur viktiga era tankar är för er verklighet. Det är inte varje enskild tanke, som ändrar frekvensen som ni skapar er verklighet, utan de dominerande känslor som skapas av era tankar. Det är av denna anledning som vi har talat så mycket om behovet av att ha glädje i ert liv. Ordet glädje är för så många så många ett ouppnåeligt koncept. Ändå ber vi er att tänka efter i ert liv och tider som ni har skrattat, varit avslappnade, varit i vördnad eller helt enkelt känt er belåtna. Detta är glädje. När man bryter ner det i stunder, kommer ni att finna att ni verkligen har känt glädje många gånger i ert liv och i de stunderna har ni upplevt en förskjutning inom er. I den pågående förändringen är ni nu på väg in i en frekvens, som en magnet drar fler glada tillfällen till er.

Ni är omåttligt kraftfulla, men det är ni som måste tro att ni är det. Det är ni som kan flytta allt som sker i ert liv genom att helt enkelt fokusera på vad som ger er glädje. Var och en av era bidrag behövs inom kollektivet. Var och en av er som kraftfullt står upp för detta kommer att bidra till att ändra kursen för alla. Det är dags att vara herre över er egen verklighet.

Med Kärlek och respekt,

Quan Yin

 

Samtal med Quan Yin:

Jag: När du talade om att det finns ingenting, som står i vägen för att bli kraftfull, föreställde jag mig en elefant, som hålls på plats av en kedja. Kedjan användes när elefant var en liten baby och den var för liten för att bryta sig loss. När elefanten växte upp, insåg den inte att kedjan inte längre kunde hålla den kvar och förstod den inte att göra motstånd.

Quan Yin: Ja, man fick elefanten att tro att den var maktlös att förändra sitt öde. Detta kan liknas vid en människa, som genom glömskans slöjor fås att tro att de är maktlösa att förändra sin egen direkta verklighet. Det är dessa förutsättningar vi ber er alla att se igenom.

Jag: Jag har en kund som går in i en livsmedelsbutik och betraktar frukter och grönsaker, som helhet och perfekta, välsignar dem och med sin avsikt vet att de kommer att vara hälsosamma för dem som äter dem oavsett ekologiska/ icke ekologiska och icke GMO / GMO.

Quan Yin: Det är korrekt. Ni måste förstå att ni kan ändra frekvensen för allt, er mat, ert vatten er luft och dem omkring er bara genom att hålla dem i det högsta ljuset. Ju mer ljus ni kan hålla i er egen varelse, desto högre frekvens kommer ni att kunna förvandla.

Jag: Begreppet att vara glädje är svårt. När jag först vaknade upp var jag så orolig, rädd, arg och kände mig maktlös. Jag förstod inte hur folk kunde vandra runt, som om ingenting var fel. Själv uppfattade jag motsträvigt fotbollsfansen som sovande dårar. Förstår de inte att himlen håller på att ramla ner? Nu har jag förstått att fotbollsfansen njuter. De samlas med vänner och firar livet, medan det var jag som var negativ och olycklig. I dessa roliga stunder, var det de som höll mer ljus. När jag nu tittar på OS kan jag se hur mycket mina tankar har förändrats. Jag ser de tävlande, som människor vilka precis upplever det liv, som de vill och på sitt eget sätt bryter gränser.

Quan Yin: (skratt) Det är en stor förändring eller hur? Du ser nu möjlighet att uppfylla varje persons väg, varje persons bidrag och ser att det är perfekt för dem. Med möjligheten att uppleva många liv och verklighet varför skulle du inte välja att uppleva allt som du kan?

Det är viktigt för varje person att inse vilka definitioner och begränsningar de har placerat runt begreppet glädje. Jag föredrar att tänka på Glädje som ett tillstånd av att vara närvarande, öppen och i vördnad.

Jag: Vagusnerven aktiveras för många just nu. De upplever huvudvärk, nacksmärtor, hjärtklappning och magont. Jag förstår att detta korrelerar också till Drömmarnas källas Chakra i nacken.

Quan Yin: Hela Din hjärna förändras av energier. Du kommer inte längre bli kvar i höger hjärnhalva, utan du kommer att ha möjlighet att få tillgång till alla delar. Detta korrelerar också med det Gudomliga maskulina och feminina. Dessa kommer att komma i balans inom varje person. När chakrat vid skallbasen är aktiverat kommer det att möjliggöra bättre tillgång till de osynliga världarna. När detta öppnas kommer det också släppa fram uppdämd rädsla och ångest kan öka tills den är helt balanserad och funktionell.

Jag: Vad kan man göra för att lindra denna oro ?

Quan Yin: Observera vad som kommer upp och försök se var orsaken ligger. Vissa saker kommer att kalla dig till handling, för att förändra vad som frambringar de rädslofyllda reaktionerna. För andra orsaker kommer du att tycka att de är irrationella och har lite att göra med din nuvarande situation. Att bibehålla nuvarande fokus och bedöma din nuvarande situation i varje ögonblick hjälper dig att inse att den mesta ångest skapas genom att projicera in i en verklighet, som ännu inte finns. Detta är anledningen till att andningen är viktigt för att gå igenom ångest. Det tillåter dig att vara närvarande i kroppen och hjälper till att ändra ditt perspektiv.

Vid mottagandet av denna channeling fanns en känsla av brådskande stor betydelse. Jag frågade henne om det och hon sa att besluten görs på individuell själsnivå som skulle påverka det kollektiva medvetandet som helhet. Jag ville inte pressa henne vidare, men före publicering jag såg en artikel publicerad av Sandra Walter som verkligen hjälpt mig att förstå hur brådskande det är. Jag har bifogat en länk så att du kan läsa det också.

http://www.sandrawalter.com/preparing-for-the-third-wave-and-timeline-shift/

Jag hoppas att mina frågor har hjälpt er och att ni finner denna blogg värdefull. Jag uppskattar verkligen alla som delar den här bloggen och stödjer detta arbete. Skicka er all den kärlek och glädje som vi kan hantera. <3

Jenny

 

För att boka en session av Andlig Vägledning eller Ascension Vägledning session med Jenny Schiltz, gå till jschiltz.appointy.com

 

www.channelingthemasters.org

Copyright 2016, Jenny Schiltz

Du gillar kanske också...