Quan Yin, via Mark, 23 juli

Ett meddelande från Quan Yin

23 juli 2015

Kanal: Mark Stearn

 

Kära vänner

De högre dimensionerna är ett tumult av färger och aktivitet i denna tid. Vi kommer inte att ge er ett definitivt datum då vi ska möta er men vet att er långa väntan nu är vid sitt slut. Himlen sträcker ut sig till er. Känner ni det? Ni kommer att bli informerade om alla nyheter om vårt kommande möte med er alla. Naturlig främlingsfientlighet ska inte ses som ett hinder för någon förestående kontakt. Vi förstår att ni i filmer kanske har fått se många olika former av utomjordingar. Det är viktigt för er att förstå att den femte dimensionen är energi och det är först när vi laddar ner vår energi för att möta er som vi antar en fysisk form som är mycket komfortabel och inte skrämmande så ni kan träffa oss på ett fredligt sätt.

Alla gamla energier har lagts till vila och all närvaro i ert solsystem i denna tid är en kärleksfull närvaro som har era högsta intressen i sitt hjärta. Ni kommer att se att eftersom livet och utvecklingen går vidare har mycket av grundarbetet redan gjorts för vår ankomst. Vi är fängslade av arbetet som gjorts av stora tjänare av ljuset som har hjälpt den galaktiska närvaron och porträtterat oss som en kärleksfull närvaro. Vi har redan rapporterats som främlingar men i sanning är vi bara era likar. I det förflutna har ni hört om och blivit utsatt för råd och hierarkier och är nu glada att höra att de tillhör den gamla jorden eller den gamla världens energier och har inget inflytande på hur ni fungerar idag. Ni kanske är förvånade över att det är jag som ger er detta meddelande och inte en av de ”galaktiska varelserna” som de kallas.

Ni kommer också att få kontakt med de uppstigna mästarna, änglarna och andra själar från de högre dimensionerna och som jag sade tidigare tar vi en form som känns bekväm och van för er. Det kommer bara godhet och fred till er, älskade barn av gud, och det menar jag inte på något nedlåtande sätt. Vi, era vänner, familj och likar, har gått igenom allt det ni gått igenom för vi är ett och inget kan i sanning separera oss. Så, som jag redan sagt, är ni alla mästare och änglar som finner er väg till sanningen igen. Ni är lysande vackra varelser av gudars/gudinnors essens och vi är med er varje steg på vägen. Moder Jord accelererar nu sin och er uppstigningsprocess. Det finns en plan. Den är att se till att alla levereras säkert till den nya jorden.

Om Moder Jord har några dramatiska förändringar på gång så sker de i denna tid. Ni kanske är intresserade av att veta att majoriteten och hela kapaciteten av alla högre vibrationer som går in i Moder Jord går till hennes omvandling och oändliga återställande. Så vet att ni kan sova lugnt, ni kärleksfulla. Det finns ingenting därute som är ute efter er. Vi, era vänner, står på er tröskel för att informera er om att er vistelse närmar sig sitt slut. Som jag redan nämnt finns det inget bestämt datum för kontakt. Vi tar det ögonblick för ögonblick i denna tid. Tiden accelererar precis som alla planetariska omvandlingar och individuella förändringar. Ni blir uppgraderade till er fulla ljusnärvaro nu. Den nya jorden är också ett tumult av aktiviteter nu med allt som kommer fram på er planet. Jorden kommer aldrig att bli samma planet igen.

Kom också ihåg att vara vaksam och hör och läs med urskiljning angående galaktisk närvaro och lita på ert hjärta och er närvaro och ni kommer att veta vad som är fakta och vad som är fiktion. Tack för er uppmärksamhet mina kära. Vi är er förlängda familj och vänner och vet att det inte dröjer länge nu. Ett sista nyhetsfragment. Kristallstäderna som vuxit fram runt jorden är en huvuddestination för nästan alla hjärtan vid den här tiden så kom ihåg det och be era guider att ta er med på en tur till det ställe ni dras till. Mycket tack till er, käraste hjärtan, och behåll er tro!!! (stort leende och blinkningar).

Med kärlek till er alla

Jag är Quan Yin

Välsignelser, Mark

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

Du gillar kanske också...