Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 26 juli

Judas Iskariot

Söndag 26 juli 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Över jorden sveper nu en våg av kristallenergi som väcker upp alla som vill vakna. Det är många som har vaknat och det är många fler som är på väg att vakna. Jorden har aldrig upplevt en sådan intensitet av uppvaknande som vi kan skåda idag. Det är en oerhörd förvandling och vi är mäkta stolta över er.

Fler och fler börjar upptäcka vilka de är och beskådar de sanningar som florerar på jorden idag. De protesterar mot orättvisorna och vill ha det som är rätt för dem och alla deras bröder och systrar. Det sjuder av liv på varje litet hörn av jorden idag. Entusiasmen smittar av sig så att säga. Ni agerar inte ensamma längre, ni agerar i flock och resultatet låter inte vänta på sig. Framtiden ser ljus ut mina vänner, så håll ljuset högt och minns att er belöning finns redan på jorden. Allt är förberett för den bättre värld som ni med ert ljus och era tankar redan har framkallat.

Det är dags för er alla att hjälpa till nu med era olika gåvor. Alla gåvor gör nytta och passar in i hjulet som sakta rullar vidare och förvandlar den här jorden till en underbart skön plats att leva på. Människor som vaknar upp kan behöva hjälp med att förstå allt som händer, så räck ut en hjälpande hand efter den förmåga ni har. Alla kan göra något, ju fler ni är som bryr er, desto fortare förändrar ni världen till en bättre plats att leva på. Den fattige tiggaren behöver inte bara pengar utan också ett leende som talar om att ni ser och vet att han finns.

Vi behöver alla synas och vetskapen om att vi faktiskt blir sedda. Så delar gärna ut lite leenden här och där, gott folk som visar att ni ser och bryr er även om ni inte alltid har förmågan att ge. Den finaste gåvan är medmänsklighet. Öppna upp dörren för den sanna medkännande människan som du är. Var inte rädda för det okända, det okända kan vara det kända i ett annat liv. Ett liv som du har stängt dörren för, för det är alltför svårt att minnas. Det är inget som ni vill bli påminda om, som kanske behöver helas. Det kan vara många saker som dyker upp och som vi reagerar mot, där vi inte förstår, varför vi känner som vi gör. Minnet är för långt bort för att vi ska komma ihåg, vad som orsakade den känslan. Acceptera känslan och låt ljuset hela dig från något gammalt som har kommit upp. Så småningom kommer ni att få full förståelse av vad som hänt och vad som händer er nu.

Ni kommer att få hjälp med att ta er igenom alla blockeringar från era många liv här på jorden. Det är en otrolig massa  negativa och positiva erfarenheter som ni har. Alla dessa upplevelser har ni själva skapat på gott och ont. De har gett er de erfarenheter som idag förändrar världen och jorden från en lägre energi till en högre. Erfarenheter som nu kan delas med många invånare i universum. Detta är en speciell tid ni lever i, kära vänner. Många är det som delar era öden nu med förundran och glädje.

Det är många som står och väntar på att få sluta er i sin famn, kära Jordbor.

Många tacksägelsesånger sjungs nu till er ära.

Mycket kärlek skickas för att ge er fortsatt mod.

Många väsen finns runt er nu, så ni kan vara trygga och lugna. Det innefattar även era guider och ledare.

Jag önskar Er ett bra uppvaknande!

Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...