R’Kok: Sökandet efter mening, June 4th, 2023

R’Kok: Sökandet efter mening

2023-06-04
Mina kära bröder och systrar,
Det här är R’Kok som talar. Jag är reptilen som har mördat miljoner i det förflutna, som sedan dess ångrade mig och jag arbetar nu som militär rådgivare för den Galaktiska Konfederationen.
När jag var tonåring och ung man var jag besatt av yttre prestationer. Jag ville ha rikedom. Jag ville ha makt. Jag ville ha respekt och berömmelse. Jag ville ha sex med många kvinnor och jag ville att dessa kvinnor bara skulle ha sex med mig. Jag menar naturligtvis inte att det ska vara så, jag delar bara med mig av hur jag brukade vara.
En del av detta kom från reptilsamhällets “angrip eller bli ett offer”, “simma eller drunkna”-natur, och visst, jag hade blivit utsatt för en del trauman och övergrepp. Visst, det gjorde mindre ont om jag förde min smärta vidare till andra. Det gjorde åtminstone mindre ont i stunden.
Men egentligen, när jag ser tillbaka, så tror jag att en stor del av detta är en ihålig tomhet, som lurar vid kanten av min medvetenhet. Jag var bara vagt medveten om detta. Ibland kom det upp när jag slappnade av utan någon yttre stimulans, eller när jag gick ensam på gatorna på natten. Och då sökte jag njutning eller yttre distraktioner. Jag har alltid velat ha musik eller något annat på.
För egentligen, varför skulle vi existera? Varför fortsätta? Varför ska vi fortsätta resa oss upp igen efter att ha blivit omkullkastade?
Är det för att om du arbetar hårt så kan du skapa ett liv som har mer njutning än smärta? Kanske?
Om vi ​​ligger på dödsbädden, finns det då en massa nöjen, rikedomar och respekt som skulle göra oss nöjda med vårt liv? Om vi ​​har femhundra orgasmer och två hus, kommer det att räcka för att göra oss nöjda på vår dödsbädd?
Det låter löjligt när jag skriver det så här. Men varför då fortsätta?
Som tonåring var jag säker på att om jag bara kunde ha total kontroll över en stad och alla som bor i den, så skulle jag äntligen bli lycklig. Då uppnådde jag det målet. Men lycklig var jag inte. Så småningom blev jag övervakare för en hel planet. Men jag kände ingenting. Det enda jag minns är att jag tänkte, jaha, då var den uppgiften klar. Jag behöver åtminstone inte jobba med det längre.”
Men om våra framgångar beror på betydelsefulla sysslor eller uppgifter, då är vi på sin höjd bara kortvarigt glada, är inte det dåraktigt? Blir vi inte lurade av våra egon? Är vi inte fångade i en hedonistisk grottekvarn, utlämnade till våra egna dopaminreceptorer?
Fler frågor än svar. Varje ytterligare steg du tar i trappan mot så kallad framgång, så inser du att du fortfarande är lika långt borta från lyckan som du var när du tog det första steget. Men nu är du ensammare. Nu måste du vakta din rygg. Nu vet du inte om dina vänner faktiskt gillar dig, eller om de bara försöker använda dig eller för att få något från dig.
Sedan, efter vissa händelser, så blev jag medlem i den Galaktiska Konfederationen. Och när jag precis lärt mig detta nya sätt att leva, upptäckte jag att den Galaktiska Konfederationen spenderade noll tid på att försöka samla rikedom och makt. I sitt liv hade de inte ens fått befälet över en liten grupp soldater, inte ens byggt ett litet harem. De hade inte ens en egen slav. När de dog nämnde inte historieböckerna dem.
Och ändå var de mycket gladare än jag någonsin varit. De var generösa. De skrattade, uppriktigt, istället för hånfullt. Deras humor hade ingen baktanke, de använde inte skämt för att omärkligt sänka andra människor. Istället lyfte de upp andra. De talade klarspråk. De försökte inte att ha uttryckslösa ansiktsuttryck. Du behövde inte vara tankeläsare för att veta vad de tänkte.
Och kvinnor älskade dem, även om de inte var särskilt mäktiga eller rika eller stiliga enligt deras samhälles normer.
Så, vad var på gång? Jag frågade dem vad deras ambition var, vad deras hemlighet bakom lyckan var, men deras svar förvirrade och irriterade mig bara ytterligare. Till en början var jag övertygad om att de hånade mig, och hemlighöll något för mig, men när de insåg att jag trodde det, inbjöd de mig att läsa deras tankar och det fanns… ingenting där. De var glada, men det fanns ingen hemlig träning eller yttre prestation som gav dem lyckan. Hur?!
Till en början trodde jag att de till och med saknade ambition, vilket i reptilsamhället är tänkt som något grundläggande, som förmågan att komma i tid när man har bokat tid. De hade inte ens det. Så de har inte ens kommit på ordet ambition, bara i motsvarighet till hur man knyter sina skosnören. Och ändå var dessa genomsnittliga män glada, och det var inte jag. Hur?!
Jag säger inte att jag är stolt över min tidigare arrogans. Men det var så jag brukade tänka.
Sen någon gång kom jag äntligen på det.
De var glada för att de var en del av något större, och den saken var äkta och verklig och det var en värdig sak. Och de bidrog aktivt till den saken.
Orsaken var fred i galaxen. Men egentligen visar det sig att det kan vara vad som helst. Om du är en del av något större än du själv, och att något är äkta och verkligt och är en värdig sak, och om du bidrar till den saken, då kommer du att vara lycklig.
Något kan vara en värdig sak om du eftersträvar något som verkligen hjälper och fungerar för alla, eller åtminstone är neutralt för alla. Och detta betyder också att du bör ta ombord de människor som inte håller med dig, även om dessa människor är så kallade ”dåliga människor”, och inte bara försöka vifta bort dessa bekymmer eller försöka driva igenom din egen syn på det. Jag älskar Jord-konceptet med att om något inte fungerar för alla, så fungerar det inte alls.
Och när jag började tänka tanken om att vara med och bidra till en värdig sak insåg jag, att detta inte bara var nyckeln till lyckan. Det var också nyckeln till att uppnå åtminstone en viss nivå av självkänsla och egenkärlek. Visst skulle det vara fantastiskt om jag kunde älska mig själv villkorslöst, även utan att göra något i den yttre världen, men innerst inne om jag ska vara ärlig så kan jag det bara inte. Jag har faktiskt aldrig riktigt kunnat göra det. Och att låtsas hjälper inte. Men att vara med och bidra till en värdig sak, hjälper mig åtminstone lite.
Och när jag tittar på jorden så vet jag att jag inte är den enda. Många människor på jorden är olyckliga och använder den mycket ineffektiva strategin: ”kräv att andra människor ändrar sig eller att de gör något, så att jag kan vara lycklig.” Detta kan vara ”att politiker måste implementera mitt önskade ekonomiska system” eller ”folk från den andra politiska sidan måste byta till min sida” eller ”andra människor måste vakna” eller ”de vita/grå hattarna borde starta massarresteringar eller rulla ut GESARA” eller ”Galaktikerna behöver hjälpa oss mer påtagligt.” Och några av de sakerna borde hända, jag håller med. Men att vänta på att andra människor ska göra något ger inte lycka. Det försätter dig bara i ett irriterat och hjälplöst sinnestillstånd. Om du inte kan kontrollera något, då är det bäst att bara observera din egen smärta eller frustration eller rädsla, med avseende på det,
Dessutom, om alla vill att andra människor ska förändras, men få människor vill faktiskt förändra sig själva eller vara den som ställer sig upp och börjar arbeta för en positiv förändring, då händer inte mycket. Alla vill ha förändring, ändå är få människor villiga att förändra sig själva, eller är villiga att stå upp och åstadkomma förändring.
Så: vill du ha lycka och självkänsla, var då med och bidra till en värdig sak. Eller åtminstone så är det så nära hemligheten med lycka som jag har kunnat lista ut. Om det finns en nyckel till lycka som jag saknar, vänligen visa mig den. Jag är idel öra. Vilken konstig jordmetafor, men så är det.
Jag vill verkligen tacka alla som har lyssnat på dessa meddelanden. Ni har gett mig en viss grad av lycka och syfte, och jag är evigt tacksam.
Åh, och jag ska dela med mig av ytterligare en slumpmässig tanke som har stört mig. Mäns formella mode på jorden är att de bär en slips runt halsen. Vilket i grunden är en snara, eller hur? För, om du tar tag i knuten på en mans slips och sedan drar, så är det verkligen lätt att strypa någon. Om jag såg någon i reptilsamhället bära en slips, då skulle jag ha antagit att han är en slav, och att hans kontrollanter antingen vill kunna döda honom bekvämt när så önskas, eller så hånar hans kontrollanter honom genom att få honom att bära en snara. Och tro inte att de nu borttagna utomjordiska varelserna som brukade styra jorden, inte tänker på det här sättet. Ja, jag vet att deras mänskliga undersåtar också bär slips, men det är bara ett tecken på att dessa människor också är antingen underhuggare eller omedvetna. Om jag bodde på jorden så skulle jag inte ha en snara runt halsen.
Med det sagt känner jag mig utmattad. Jag avslutar nu meddelandet.
All min kärlek,
R’Kok
Kanal: AS

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *