Kristus – Brinn utan att bli bränd, 4 juni, 2023

Brinn utan att bli utbränd
Jahn J Kassl 2023-06-04
Storm över Europa
Fortsätt på kärlekens väg utan rädsla! Sluta bara när du har uppfyllt det du skickades till denna jord för att göra. Oroa dig inte för ditt välbefinnande, utan bara om att främja himlen på jorden och inom dig själv hela tiden.
En storm blåser över Europa, och ändå kommer Europa att gå segrande ur den till slut. Det som var ruttet, fel och missvisande kommer att släckas med sanningens låga, och de som startade stormen kommer att gå under i den.
Lagen om orsak och verkan ger resultat i enlighet därmed, och alla människor som har glömt de kosmiska lagarna påminns nu om detta, genom att uppleva det lidande de orsakade.
GUD varken hämnas eller vedergäller, GUD är kärlek!
I denna kärlek förs människorna vi talar om här till sin förståelse, och uppmuntras att pausa. Ingen dör för alltid, ingen kommer att förlora detta liv utan att få ett annat liv i gengäld! Allt är invävt i Guds nåd, ingen lämnar för evigt och ingenting är förlorat för alltid.
Förändring av uppfattning
Det som händer nu är den stora förändringen i uppfattning. Händelser som främjar och konditionerar uppvaknandet kommer. Människor väcks som har förlorat all koppling till GUD, och förnekar alla relationer av ”ATT VARA MÄNNISKA”. Det stora Gudomliga ingripandet – himlens ingripande på jorden – gör detta.
Alla som inte längre räknade med det, som har tröttnat och ledsnat på de många tillkännagivandena, kommer att känna igen GUDs verk, och ta del av HANS NÅD i kropp och själ.
Hjärtat – nyckeln
Oroa dig inte, för det finns stora och små bekymmer som får dig att se dystert på aktuella saker. Sträva efter att inta en positiv grundinställning, att ta emot ljusfyllda tankar och känslor, och skapa dem om och om igen. Mitt i den stora ondskan och omedelbart före den stora stormen, är det viktigt att hålla fokus på GUDS ljus – på GUDS sanning. Bli inte avskräckt, utan hitta alltid tillbaka till det andliga centrumet av att ”VARA MÄNNISKA”: Hjärtat är nyckeln och GUD är den som bor i ditt hjärta.
Flytta din uppmärksamhet utifrån och in, speciellt när det som händer utanför blir för mycket för dig. Om du inte vet eller inte kan fortsätta, då är det dags att kliva ur spelet och fördjupa dig i livet bortom denna uppfattning.
Tystnad, meditation och bön är den här tidens ankare. Tyvärr är det för få som använder det.
När man strider så glöms det bort att varje krigare behöver vila och och få förfriskningar för att samla kraft. Den som brinner för en sak, som lever i sitt uppdrag, som ger allt utan hänsyn till sig själv, är hedrad och beklagansvärd på samma gång, eftersom kärleken börjar med uppfattningen om ens egna behov.
Du är människa
Respektera dina egna behov, precis som du respekterar och står upp för andras.
De som anstränger sig utan att se sig själva, som är uppmärksamma på mänskligheten men försummar sig själva, är nödda att misslyckas. Det är den inre balansen som avgör en saks framgång eller misslyckande. En kung kan ta ett slott eller till och med flera slott med storm, men han kan aldrig erövra alla slott på detta sätt.
Ljusets krigare blir utbrända, tappar sin kraft och ser sig själva som misslyckade. Detta händer när för mycket energi har gått till spillo, och när människor inte längre kan ladda sina batterier.
Där denna aspekt lämnas obemärkt, kan det inte bli någon framgång, och projekt, oavsett hur ljusa de än kan vara, kommer att misslyckas.
Ingen kommer att rädda världen och ingen behöver rädda världen! Det enda är: att utveckla dig själv och inse din roll i detta spel!
Så utvecklar du dig på livets scen.
Så gå och utveckla självrespekt, så att din respekt för mänskliga angelägenheter är äkta – och gläd dig, för outplånliga händelser kommer att återställa mänskligheten och planeten till gudomlig ordning och harmoni.
Det DEN ENE fruktar förväntar sig DEN ANDRE med glädje, och det ger välsignelse till alla människor, eftersom GUDs ljus betyder BEFRIELSE för varje varelse.
Jag är med er.

KRISTUS

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *