Saint Germain – Övervinn Inre Motstånd – 31 augusti, 2023

OVERVINN INRE MOTSTÅND!
31 AUGUSTI 2023
Meddelande från Master St. Germain

Vad det handlar om är att du reagerar positivt och öppet på de mycket konkreta förändringar som uppstår på grund av din transformation, att när det gäller så blockerar du inte, utan förblir kunna agera och reagera, att du agerar där du ska agera och att du integrerar att din inre transformation alltid har yttre konsekvenser. (…) Verkligt förvandlingsarbete för alltid med sig stora förändringar. Precis som en rasande ström tar allt som korsar sin kurs med sig, i ljuset av förvandlingen svepas allt som blockerar ditt livsflöde bort – och det betyder att verkligen gå igenom ämnena och verkligen ta itu med dig själv.

 

Den goda tonen

Fortsätt att drömma om mänsklighetens ljusa framtid och fortsätt att föreställa dig, så att förändringen är harmonisk för dig och har en helande effekt på själen.

Älskade människor,

du har det i dina händer hur de kommande åren kommer att bli. Dina beslut, ditt beteende och din vibration är föremål för förändring och allt lyssnar till ljudet av dina hjärtan.

Det är den goda tonen som gäller. För en man som i stort sett har befriat sig från sina demoner svänger i amplituden som säkerställer en harmonisk övergång. Hoppet in i den nya dimensionen av att vara kan förväntas med stor glädje eller åtföljas av rädslor. Så mycket nytt, så mycket oväntat ligger framför oss.

Att kunna överlämna sig till förändring av hela ditt hjärta är utmaningen du nu står inför. Det beror på individens motsvarande inre konstitution, vilket betyder:

Ju finare och renare en persons grundläggande vibration är, desto mer flytande är övergången till den Nya Jorden.

Det går specifikt till saken

Den som lyfter sig in i avancemangets energi före uppstigningen – vilket innebär att befria sig från DEN GAMLA JORDENS vidhäftningar och kontrakt – har gjort det nödvändiga förberedelsearbetet för sin befrielse. För att aktivera denna energi i ditt liv är det viktigt att tydligt och entydigt signalera din beredskap för en konkret förändring i ditt liv.

Livet spelar i dina händer så fort du har anpassat dig internt därefter.

Acceptera med tack vare skyltarna, händelserna och förändringarna som uppstår på grund av detta beslut! Ta upp tråden och väv på din nya dräkt tills den är färdig!

Bryt inte din resa bara för att den gör en ansträngning. Ge inte upp, utan bli erövraren av inre motstånd.

Nu går det väldigt konkret till saken och man märker vad grundläggande andligt arbete egentligen innebär. De som har tjänat andliga koncept hittills och därför haft små chanser att uppleva en djupgående healing uppmuntras nu att verkligen se och omfamna sin inre värld.

Går man verkligen inåt svarar utsidan – och det betyder: Alla relationer sätts på prov. Det är fullt möjligt att många vänskapsband kommer att sluta vid den punkt där din andliga resa börjar.

Att du agerar…

Vad det handlar om är att du reagerar positivt och öppet på de mycket konkreta förändringar som uppstår på grund av din transformation, att när det gäller så blockerar du inte, utan förblir kunna agera och reagera, att du agerar där du ska agera och att du integrerar att din inre transformation alltid har yttre konsekvenser.

Allt börjar med och inom dig! Var medveten om: Det är din vibration, det är din ton, ljudet av din själ som betyder något nu, för det kan mätas efter var du står och hur djupt du har trängt in i dig själv.

Verkligt omvandlingsarbete för alltid med sig stora förändringar. Precis som en rasande ström tar allt som korsar sin kurs med sig, i ljuset av förvandlingen svepas allt som blockerar ditt livsflöde bort – och det betyder att verkligen gå igenom ämnena och verkligen ta itu med dig själv.

Är du frustrerad och känner du att du sparkar på plats? Jag säger dig: För i den sista konsekvensen väljer du alltid det kända istället för att engagera dig i det okända, det är så här det är.

Många människor fryser när de borde hoppa, och de förblir rotade när de uppmanas av ödet att aktivt återuppbygga sina liv. Detta leder till frustration upp till självövergivande.

Med förvandlingens låga

Det är dags att övervinna denna letargi och lösa upp eller penetrera den, som en tät dimslöja. Det är därför jag inbjuder dig att förtydliga och stärka dig i mitt ljus.

Slutför arbetet med din varelse i förvandlingens låga! Avsluta det du började! Framgång ges till den som håller ut och som förblir uthållig.

Gå till jobbet med glädje, med mod och flit! Jag tjänar dig varje dag. Förvandlingens gyllene violetta låga är min gåva.

I oändlig kärlek
MASTER ST. GERMAIN

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *