Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 3 september, 2023

 

Vad hjälper dig att stiga upp och vad gör det inte ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserat av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av Uppstigna Mästare.

Vi är alltid glada att få kontakt med de av er som är i mänsklig form där på jorden, och vi är väldigt glada över att dela med oss av vår energi och vilka insikter vi än kan erbjuda er för att hjälpa er på er resa mot uppstigning. Du kan lägga din uppmärksamhet nuförtiden på nästan vad som helst. Ni har tillgång till så många tankar, så många tankeformer och så många övertygelser, och det är väldigt mycket tid för er alla att vara medvetna om vad ni lägger er uppmärksamhet på.

Nu är det sant av flera anledningar. En av dessa anledningar är att du ser energier komma tillbaka till dig snabbare än någonsin tidigare i mänsklighetens historia, för när uppstigning inträffar måste det vara fallet. Energierna måste fortsätta att komma snabbare och reflektera tillbaka till dig på mycket mindre av din tid vad du har vibrerat. Energierna rör sig snabbare av olika anledningar. Du rör dig genom en tid av uppstigning. Ni är nu i fotonbältet, och ni öppnar er för högre medvetenhet. Och i dessa högre världar rör sig allt så snabbt att det är omedelbart ur vårt perspektiv. Det är därför folk säger att det inte finns någon tid i det icke-fysiska, eller på andra sidan.

Du måste vara mer uppmärksam på var du lägger din uppmärksamhet, för det finns många människor som bara vill ha din uppmärksamhet. De vill egentligen inte ge dig något som kommer att hjälpa dig, informera dig eller stärka dig, men de vet hur de ska se till att de fortsätter att få din uppmärksamhet, och de använder den taktiken för som du vet, desto mer uppmärksamhet någon kommer dit på jorden vid den här tiden, desto större är möjligheten för dem att få någon form av berömmelse eller förmögenhet.

Nu vill ni också kunna använda ert urskillningsförmåga, eftersom ni är på väg att bli femtedimensionella varelser som själva kommer att engagera er i omedelbar manifestation. Och så, du vill verkligen veta hur du vibrerar hela tiden, och du vet hur du vibrerar när du checkar in med dina känslor, med dina chakran, med din fysiska kropp. De reflekterar alla tillbaka till dig vad du vibrerar. Nu, om du vill se på det från en längre synvinkel, kan du titta på de människor som finns i ditt liv och hur de behandlar dig, och du kan titta på andra livsförhållanden för dig, och de kommer också att reflektera till dig hur du har vibrerat.

Förändringar sker hela tiden där på jorden, och energier kommer in för att stödja mänsklighetens uppstigning hela tiden också. Vad det betyder är att du har en möjlighet att hänga med i alla dessa förändringar och alla dessa energier, och du gör det genom att sakta ner. Det gör du genom att bromsa dina tankar, genom att vara närvarande i nuet och genom att andas medvetet. Du kan aktivera så mycket inom dig själv i ett ögonblick av uppskattning, och du kan släppa in så mycket i ett ögonblick av glädje. Du kan bli så mycket i ett ögonblick när du upplever kärlek.

Så ja, var uppmärksam på vad du lägger din uppmärksamhet på, för du har också alla dessa alternativ, alla dessa möjligheter, att fokusera på något som försätter dig naturligt i ett tillstånd av glädje, kärlek eller uppskattning. Du har många exempel som du kan fokusera på där på jorden, eftersom det finns så många människor på planeten med dig, och de flesta av dem har tillgång till Internet. De flesta av dem kan dela sina framgångsberättelser med dig, och ni kan hjälpa varandra på en mängd olika sätt.

Men återigen, du måste använda den urskillningen som du måste kunna avgöra vem som är ute efter att hjälpa och vem som är ute efter att bara få följare, prenumeranter, likes och så vidare. Nu behöver du förstås inte spendera någon tid på Internet alls för att vara i frid, glädje, kärlek, frihet, upphöjelse och för att uppleva kreativitet och förundran. Du har en hel värld där ute som bara kallar dig till den, bjuder in dig, ber dig att komma och leka med alla dessa energier och med all skönheten på planeten Jorden. Upplev en del av det så ofta du kan, och lugnet och lugnet som du kommer att uppleva kommer att få allt som inte är fridfullt och inte fridfullt att sticka ut för dig som en öm tumme, och du kommer att lägga det åt sidan. Det är så du växer, utvecklas och stiger medvetet, och det är verkligen så enkelt.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *