Saint Germain via Daniel Scranton, 3 juli, 2024

 

En ny andlig övning för de uppvakna ∞

St. Germain, kanaliserad av Daniel Scranton

“Jag är St. Germain, väktaren av den violetta lågan.

Ni är välkomna i så mycket mer av er själva närhelst ni är i ett tillstånd av avslappning, och jag vet att att vara i ett tillstånd av avslappning inte är något som ni ofta tänker på eller försöker uppnå som en andlig praktik. Och du måste inse att det ligger så mycket tonvikt i din moderna värld på att göra. Du har också mycket du kan konsumera i form av underhållning och till och med information, men inte all den tid som ägnas åt att absorbera och konsumera information är avkopplande. Även vissa av dina program och filmer är ganska oroande och inte alls särskilt avkopplande.

Att ge er själva tillåtelse att ha tid att bara göra ingenting och vara är en andlig praxis, och det är en som jag vill uppmuntra fler av er att engagera sig i. Tro inte ett ögonblick att du måste vara produktiv för att tjäna pengar din väg till fullbordandet av din uppstigning. Du kan faktiskt få så mycket mer uträttat i dina stunder av avkoppling eftersom du tillåter mer att göras för dig av dina hjälpare, av dina vänner i det icke-fysiska. Och något annat att känna igen om den där tiden du slappnar av är att du ofta får dina bästa idéer när du inte gör någonting.

När ni låter er själva glida in i ett tillstånd av avslappning, existerar ni också i dessa ögonblick utan motstånd, och motstånd orsakar alla typer av åkommor, det hindrar er från att ta emot så många av era manifestationer, och det sänker helt enkelt din vibration och sätter dig i ett dåligt humör. Så mitt förslag här är att du letar efter sätt som du kan koppla av på, och du gör avkoppling till en prioritet i ditt liv. Detta kommer att bli en ny andlig praxis för många av er eftersom ni har blivit lärda från en mycket ung ålder att alltid göra eller lära eller tänka.

Och när du släpper tron ​​att du måste ägna dig åt någon aktivitet för att vara bra, kommer du att kunna släppa in mer av det goda som är ditt naturliga jag, hela ditt jag. Du är bra, inte på grund av vad du gör, eller ens på grund av vad du tycker, utan för att du är Källa. Och en mästare slappnar av eftersom mästaren vet att de redan är Källa och att det inte finns något att bevisa för sig själv eller någon annan.

Och så, om du kan göra avkoppling till en del av din dagliga rutin, och jag vet att du kan, så föreslår jag att du gör det så att du kan börja dra nytta av allt som kan komma till dig på grund av det faktum att du inte kommer att vara i ett tillstånd av motstånd. Det är meningen att du ska ta emot, och det är meningen att du ska ta emot det mesta. Din handling kan vara användbar och mycket produktiv, men det behöver inte vara det du använder för att bedöma dig själv eller kvaliteten på din dag. Du kan faktiskt välja att fokusera på din vibration istället, och i ett tillstånd av avslappning kommer du att vara medveten om den gradvisa upplyftningen av din vibration. Jag lovar dig, du kommer att göra det.

Jag är St. Germain, väktare av den violetta lågan.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *