Det Andromedanska Ljusrådet via Daniel Scranton, 4 juli, 2024

 

 

 

Andromedanerna knuffar på dig nu ∞

The Andromedan Council of Light, kanaliserad av Daniel Scranton

 

“Vi är det Andromedanska Ljusrådet, och vi är väldigt glada över att få kontakt med er.

Ni är på gränsen till så många förändringar där på jorden, och ni är mitt i medvetandet om den förändringen. En förändring i medvetandet kommer alltid först, och ibland kan förändringen i medvetandet vara lite oroande för den människa som upplever det. Ibland tar det ganska lång tid för dig att vänja dig vid energierna och att fullt ut förkroppsliga det nya medvetandet.

Men det är vad ni gör, och många av er gör detta arbete medvetet, eftersom ni bestämde er för att vara de som skulle vakna först och som skulle leda vägen. Ni leder mer med gott exempel än på något annat sätt, och många av er kallas att kliva upp och sätta er själva där ute mer som den nya tidens tankeledare. En del av er kan känna det där rycket inom er, och ni erkänner att knuffen finns där och impulsen finns där, men ni väntar.

Och vi vill att du ska veta att du kan vänta, men så småningom kommer du att ta det steget och göra det steget du vill göra. Kanske är det dags nu, och kanske är detta det där budskapet som övertygar dig om att du är en ljusarbetare och en vägvisare. Du är en av förändringsmakarna och du är där för att visa andra hur det går till. Nu är detta menat att ge dig en boost till ditt ego, men snarare kan du ta det här meddelandet som ännu en uppmaning, en annan knuff. Och du kan veta att vad du än har planerat att göra, väntar de som kommer att dra nytta av det.

Du kan hjälpa fler människor att vakna idag än någon annan gång i mänsklighetens historia. Du har en enorm räckvidd från där du sitter just nu, och det finns fler människor på planeten med dig än någonsin tidigare. Och så, vi är också här för att berätta att det är okej att tro på sig själv, även när ingen annan har det. Det är helt logiskt för dig att vara den som ger dig själv försäkran om att du har vad som krävs för att leda andra. Du behöver inte vänta på någon annans godkännande. Du behöver inte ha personer som du skulle anse vara inbyggda följare.

Du kan sätta dig där ute just nu eftersom det finns ett samtal, och samtalet kommer från dem som kommer att dra mest nytta av vad du har att säga, vad du har att lära ut, vad du har att kanalisera. Det finns inget behov i denna livstid att frukta förföljelse, och även om de känslorna kan dyka upp för dig, kom bara ihåg att du inte lever i en tid där människor bränner häxor på bål.

Och i själva verket lever du i en tid där människor hyllas för böckerna de skriver och YouTube-kanalerna som de startar, och de firas för att de är annorlunda, för att de går emot samhällets benägenhet och det allmänt hållna dagens övertygelser. Du får vara en del av den där utvecklingen av medvetande, och du får bestämma hur du gör det och även när du gör det. Men om du känner kallelsen kommer du att göra det. Du kommer att visa mänskligheten vad som finns inom dem genom att visa dem vad som finns inom dig, och det har aldrig funnits en bättre tid än nu.

Vi är det Andromedanska Ljusrådet, och vi har njutit av att tjäna er på detta sätt.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *