Saint Germain via Nancy Tate, 31 maj 2019

Saint Germain via Nancy Tate, 31 maj 2019

Per Staffan 1 juni 2019

Saint Germain (channeled messages)

Väckningsanrop, St. Germain, 31 maj 2019

Det kommer att bli en tid under de kommande månaderna när alla problem som nu är i ett tillstånd av avslutande kommer att inte bara vara avslutade utan återskapas i stor utsträckning för restaureringen av detta land. Det handlar om att kunna avhjälpa alla de hinder som har varit på plats så länge och nu avlägsnats och lämnats över till medvetenheten hos dem utanför planeten som vet hur de ska hjälpa dem som har varit utanför Kärlekens energi.

Det handlar om att gå igenom restaureringsprocessen och sedan kunna återvända till denna planet och gå in i läget för Kärleksfulla handlingar för att återställa planeten och sina egna själar. Det handlar om att kunna gå in i de platser där de kunde se att de skulle kunna leva på denna planet och sedan vara avskilda bort från det inre vetandet och lyssna för mycket på dem som kom för att förstöra, inte bara vad folket skulle göra, utan också planeten.

Undergången kommer inte att ske. Denna planet Jorden är i färd med att återställas och inte bara det, utan för att kunna välkomna tillbaka de som har återvänt i det ursprungliga tillståndet av varande som de ursprungligen kom till planeten för att vara i och bestämmelseorten för det som kan vara essensen av Kärlek i varje handling som utförs.

Jag är här för att låta er veta att de sista stegen har setts vara återställning till energin av Kärlek, Glädje och Fred. Det kommer att finnas många steg och händelser som sprids ut runt om i världen som har blivit skapade för att välsigna den här planeten med energin från sättet att leva genom hela livet och att förstå den harmoni som återskapas samtidigt som jag talar.

Jag är St Germain, och jag vill upprepa en sak idag som jag har meddelat förut. Det är en fråga om att alla ni vet vad som är det bästa ni kan göra för er själva, och de andra på samma sätt. Harmoni är svaret på alla rörelser som tar denna planet tillbaka till det ursprung som bar tanken på att det kan göras, även efter att de dödliga rörelserna har stoppats och omstrukturerats som rörelser i Frid, Glädje och Kärlek i alla instanser.

Gå nu in i ditt inre och lyssna på vad som kommer fram för att du ska förstå vad som äger rum runt om i världen i dessa dagar. Det är en fråga om att känna förundran över de förändringar som fortfarande pågår och frambringa den nya energi som var på gång när denna planet skapades. Essensen av alla som kom hit och är här nu är exemplet på vad det innebär att sprida det som har ansetts vara omöjligt, och nu är på väg att skapas i varje ögonblick. Kärlek är allt som finns och den håller på att återvinnas i många av dem som hade förlorat sin väg.

Håll den positiva energin som rullar i förlåtelsens dans och kunskapen om att det finns ett vidöppet nytt sätt att dela denna planet med alla de som är här, och i Kärlekens rörelser som är allt som finns. Jag är med dig i varje steg du tar och varje rörelse du gör. Kärlek är svaret.

Tack, kära St. Germain,

Mycket kärlek,

Nancy Tate

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...