Ash´Tar´Ka´ree via Zayn, 21 maj 2019

Ash´Tar´Ka´ree via Zayn

21 maj 2019

Kära ni, Jag Är Ash´Tar´Ka´ree

Och jag hälsar er från Aurora.

Vi står redo att ta lämplig kontakt med er.

För det som väntar er nu är mer av en öppen kontakt där vi gör oss kända, för dem av er som är redo och villiga att träffa oss.

Vi vet att det är många av er som ivrigt väntar på vår ankomst, men vet att denna ankomst inte kommer att vara fysisk landning av våra skepp, inte än i alla fall.

Vi kommer att börja kontakta er i er sömn och då vi blixtrar förbi i era dagliga liv.

För vi är här och vi finns runt er nu, några av er går till och med förbi oss på gatan, helt omedvetna om oss.

För vi är här i stora antal, kära ni.

De av er som görs förberedda för denna kontakt, kommer att vara de som acklimatiserar sig till vår närvaro och sedan går vidare och förbereder andra på samma sätt ni själva blivit förberedda.

För allt håller på att ta form nu, mina kära, de många uttalandena ni väntat på ska avslöjas, sanningen ska fram nu, allt finns på plats för att storartat avslöjande, ett avslöjande som kommer att chock många, men släpp nu, ni sanningssökare, krigare för det som är rätt, ljuset, kärleken, släpp ut den där stora sucken.

Så ni kommer alla att behöva kliva fram för att hjälpa de andra att förstå dessa sanningar och ni kommer till slut att känna lättnad.

Ert mentala välmående kommer att till fullo bli lättat då detta kommer att orsaka ett frisläppande av allt ni har kämpat för, det kommer inte längre att vara en tyngd på era axlar då allting kommer att göras känt.

Så var redo nu, kära ni, stå fast i ljuset och allt blir en lätt uppgift för er alla.

Jag är här i detta nu, detta ögonblick med er, kära ni, för att hjälpa er minnas varför ni är här och vad det är ni ska göra.

För det finns en energetisk förbindelse mellan er som har ett syfte och det syftet är att hjälpa till med skapandet av de eteriska närverken som nu stärks, våg efter våg av Källans energi, av galaktisk energi.

Ni hjälper till att skapa ett nät av ljus, många av er är förankringspunkter för era områden och när de väl aktiveras till fullo kommer detta nät av ljus att bli magnifikt att skåda och skåda det ska ni.

För det är dags nu, det blir inget mer fjantande med de mörka, de ska hanteras, och det fort.

De har haft sin tid nu och den ska avslutas. Klart, kaputt som ni säger.

Så oroa er inte för det som sker i den yttre världen, vet bara att allt är väl och det tas om hand med Gudomlig Rättvisa, rättvisa för Jorden och hennes folk.

Gå nu, kära ni, och förankra fokalpunkterna av ljus i era städer.

Börja göra detta visuellt och vi kommer att finnas där för att hjälpa er med det.

Det finns mycket att göra så var redo, kära ni, tiden är kommen.

Jag Är Ash´Tar´Ka´Ree och jag har funnits med er ganska länge nu.

Säg hej nästa gång ni ser mig.

Kanaliserat av Zayn ….. @h

 

Please visit Zayn’s website for updated channelled messages from our galactic family and ascended masters and archangels… ..

Galactic Art Work By
David Rousseau
Davian-Art.com
Contact David email for commissioned Art work….

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...