Sananda och San via Angel, 30 september, 2018

Vackra ljusarbetare på jorden, det är med glädje jag blandar min röst med San för att kunna ge er de här orden av tröst.

Många av er känner en förtvivlan över att det känns som ni inte är på väg någonstans, att ni om och om igen får uppleva diverse uppstigningsymptom, känslor och utrensningar. Jag hör hur många av er tvivlar på om ni kommer någon vart och om planeten verkligen uppstiger, eller om ni själva faktiskt är med på resan.

Jag vill ge er tröst och hopp och främst en stark bekräftelse på att allt är väl och att ni är starkt påverkade av uppstigningen. Att minnas, är ni som valt att stå i uppstigningsprocessens främre här, de som är hårdast ”drabbade”.

Det är ni som bär och ankrar ljuset och som höjer planeten genom att höja ert eget medvetande. Det är ni som transformerat det kollektiva medvetandet genom att släppa taget om egna tankar, känslor, emotionella sår och beteendemönster. Och många av er arbetar även direkt med det kollektiva medvetandet och känner således all den smärtan även därifrån.

Många av er kommer även naturligt att möta på utmaningar och beteenden, beroenden och vanor som inte längre servar er kommer att utmana er till att få vara kvar. Även de lägre frekvenserna vill fortsätta vara i sin form och i naturlig ordning vill de överleva. Och med de frekvenserna som strömmar mot jorden blir ditt ego utmanat och antar utmaningen genom att göra det extra svårt för er.

Med kärlek till er själva och med tilltro till universums kärlek för er så var medvetna om att allt som händer nu är en påverkan av det faktum att jorden uppstiger. Så fort ni kommer på er själva med att bli medvetna så släpp taget om känslorna och säg till er själva att ”allt är väl”. För allt är väl, och helt enligt ordning. Även misstron och känslorna av hopplöshet är helt enligt ordning.

Med all vår kärlek och ljus, vi är med er varje steg och i varje andetag älskar vi er// Sananda och San

Sanangel.nu

 

You may also like...