Sananda via Ann Dahlberg, 19 juli, 2017

Sananda

Onsdag 19 juli 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda och jag har kommit idag för att lätta upp ljuset i era hjärtan. Det är en väldigt stark och ljus energi som nu har nått Jorden och ni kan behöva lite hjälp med att absorbera den i era kroppar. Ni kan behöva ta in den lite bit för bit. Det är det jag är behjälplig med idag. Så kalla på mig om ni känner att ni behöver hjälp med att absorbera in ljuset i era kroppar. Jag har många medväsen med mig som också gärna hjälper till. Alla era guider och ledare står också till tjänst. Det är ljuset av Guds medvetande som nu når Jorden, en del kallar det för Kristusmedvetande.

Det finns nu en möjlighet för alla att stiga upp i sin egen medvetenhet och bli den sanna vackra varelse du redan är innerst inne. Det är en hög energi kära barn på Jorden. Det är en hög energi och den sprider sig sakta fram på Jorden med varma och kärleksfulla strålar. Den omfamnar allt den kan omfamna och den luckrar upp och löser eventuella blockeringar som den finner på sin väg. Vi i den högre realmen står den bi och hjälper den att finna sin väg in i människors hjärtan. Det är därför jag säger att ni ska kalla på oss om du behöver hjälp med att absorbera denna vackra ljusa energi. Det är en ljus, lätt och kärleksfull energi som nu kommer ner som en gåva från himlen.

Var stilla ett tag, ta emot den och ert liv kommer att bli så mycket lättare att leva. Ni kommer att känna det som att ni skulle kunna gå på moln, ni vill bara springa, skratta och sjunga. Ert sinne blir ungt och lätt och ni ser alla möjligheter som finns i världen. Ingenting är omöjligt längre, allt blir så mycket lättare i detta ljus av medvetenhet. Ni ska vara stolta alla ni barn på Jorden för ni har dragit ner medvetenhetens ljus. Det är det skiraste och vackraste ljuset som någonsin har funnits och finns i Universum. Det är Guds nåd som lyser över Jorden idag, så böj era hjärtan till Gud och tacka för den välsignelse som har givits Er.

Jag tackar Gud dagligen och stundligen för den stora nåd och kärlek han/hon har givit oss. Jag Jesus eller Sananda älskar Er så mycket och jag rör mig ibland er nu för att hjälpa er så mycket som jag förmår. Det är en stor ära att få vara en del av denna stora transformation och mitt hjärta är fullt av glädje och kärlek över att jag får dela detta med Er. Det är en stor tid på Jorden, ett stort ögonblick för hela Universum, det följs med stor glädje och tacksamhet. En dag mina kära barn på Jorden, kommer ni att förstå varför och varför just ni blev utvalda att befinna er här och nu. Det är en större händelse än ni just nu kan förstå, då ni befinner er i era mänskliga kroppar. Det är dock inte långt kvar innan vi kan mötas och vi kan delge er bitar av historien, tillräckligt mycket för att ni ska förstå eran egen historia här på Jorden.

Många skepp cirkulerar nu runt Jorden. En del syns men de flesta är osynliga. Endast en liten del av alla människor på Jorden har varseblivit dem. De flesta människor är ännu inte mottagliga för detta möte men med den nya ljusa, lätta energin kan detta förändras på bara några ögonblick. Vi finns här för att hjälpa Er och Jorden framåt i er transformation upp i de högre regionerna av ljus.

Vi älskar Er så mycket och hoppas på ett snart återseende.

Kalla på min hjälp, jag är er ödmjuke tjänare

Sananda

Du gillar kanske också...