Sananda via Kjerstin Sisilla 24 januari 2020

Sananda via Kjerstin Sisilla 24 januari 2020
Håll ljuset mina Vänner, håll Ljuset. Jag är Sananda och jag vill tala om Jesus/Jeshua i dag. På många platser och i många skrifter på jorden står orden “Jesus lever” och det står om “Jesu återkomst”. Kanske någon blir besviken över mitt påstående att Jesus inte kommer att återvända till jorden. Däremot lever han vidare eftersom döden inte finns. Han lever inom mig Sananda, han lever inom Gud liksom han lever inom allt som är skapat av Gud/Källan. Som jag sagt tidigare, Jesus hade uppgiften att föra ner Kristusenergierna – de rena Kärlekskrafterna – till jorden. Det uppdraget slutför ni jordlevande varelser i dag då Ljuset åter inträder på Gaia. 
 
Jesus budskap var i ord: JAG är Vägen, Sanningen och Ljuset (livet). I denna stund ÄR ni, ni Gaias markbesättning ni ÄR Vägen, Sanningen och Ljuset i denna stund och ni håller ljuset för allt och alla som finns. Ni får era medmänniskor att förstå att NI ÄR därför att ni har förmågan att säga om er själva “JAG ÄR Vägen, Sanningen och Ljuset”. Allt och alla som finns, allt som existerar ingår i denna alltomfattande Kristusenergi, kommen av Guds Ande. Fadern, sonen och den Helige ande. “Sonen” är som ni förstår i dag en symbol för ALLA Guds barn, alltså allt som finns/existerar eftersom allt som existerar är ALLT. Allt som är ETT. Ja, ni förstår eller hur? (ler) 
 
Jag älskar er alla så mycket. Er vän Sananda

You may also like...