Ashtar Sheran via Sharon Stewart, 22 januari 2020

Ashtar Sheran via Sharon Stewart

22 januari 2020

Strålarna Återkommer till Jorden

Jag är Ashtar och jag vill tala om ett fenomen som har synts runt er planet.

Det här rör de iakttagelser av färgade himlar som visats upp, utan någon för er känd orsak.

Era chemtrails och vädermanipulationsteknologi används för att sanningen inte skall avslöjas för er, och den säger att de 7 strålarna kommer tillbaka genom er avskärmande Matris, som nu minskar och tillåter Kärlekens färger att åter omfamna er värld. Er avskärmande matris har varit tillräckligt kraftfull för att blockera dessa strålar från att nå er, men nu bryter de åter genom den artificiella barriär som satts upp för att avskärma er från vårt Ljus.

Ni kommer att börja se fläckar av färger över er himmel. Dessa indikerar hålen i Matrisbarriären som har bildats och som nu låter de 7 strålarna lysa genom igen. Som de en gång gjorde.

Ljusarbetarna har varit de huvudsakliga bärarna av strålarna tills nu. Medan barriären satt på plats och var ogenomtränglig för Ljuset, var ert folk insvepta i negativitet.

I denna tid av energetiska toppar kommer ni att börja se er himmel ändra färg. Välkomna dessa kärleksfulla energier, och sola er i dem. De är energier av kärlek.

Jag är Ashtar och jag kvarstår i er tjänst.

Sharon: Jag blir ibland fortfarande chockad av de saker ni berättar för mig, Ashtar. Jag trodde bara inte att det var så illa.

Ashtar: Det var det. Ni var nära döden. Det var ni alla. Ljusarbetare sändes för att hålla upp energierna som nu bryter genom er Matrissköld. Det var svårt att be någon att vara energi-upphållare på en döende planet, men ni var frivilliga och universum och alla där tackar er.

Orsaken till att ni trodde att det inte var så här illa är att ni blev lärda att vad ni upplevde var livet på jorden, och detta är ert förnekande som viker undan för att göra plats för Sanningen.

Jag: Tack Ashtar.

Ashtar: Var så god.

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...