Sanat Kumara via Kerstin, 20 november, 2018

 

Sanat Kumara 20 november 2018

Stora saker sker i dessa dagar. Så inom, så utom. Så som i himmelen, så ock på jorden. Runt er på jorden sker mycket i det fördolda, samtidigt som mycket förändras inuti er, ändå ner på molekylnivå.
Skeendet är som fjärilen som kommer ur puppans skal. När ni minst anar det vecklar den ut sig, vingarna torkar och den står där i sin fulla prakt.

Hela Universum påverkas av vad som sker på jorden. Ni är förebilderna, ni är de första fjärilarna som kommer att existera i evighet. Ni väljer vart och när ni vill flyga, var, hur och när ni vill ha nya uppdrag i en framtid.
Eller om ni vill vara nära Skaparen och ha semester i Ljuset som alltid är, hur länge ni själva vill. Eller vilka vänner ni vill möta och kanske arbeta med i framtiden. Ni väljer vad ni vill skapa, vad ni vill uppleva.

Världen är så stor, så stor, större än ni nånsin tror. I evighet kan ni besöka planet efter planet, universum efter universum. Undersöka allt och uppleva allt.
Eftersom allt ständigt förändras och utvecklas finns inget slut på upplevelserna i Universum. Allt är energier, allt är rörelse, allt är kärlek.

Med all min kärlek. Sanat Kumara

Du gillar kanske också...