“Sängkamrater” – GCR/RV Geopolitisk Översikt – söndag 30 juli 2017

“Sängkamrater” – GCR/RV Geopolitisk Översikt – söndag 30 juli 2017

 

Var ska man börja … det är så mycket …

Låt oss börja i slutet, ska vi …

Du får dina ”siffror” och din ”RV” och allt som har projicerats i de astronomiska beloppen här på den här sidan och andra.

Så ingen oro över något av det.

”Hur och när” har uppenbarligen förändrats på grund av John McCains vresiga gamla tumme. Eller är den tummen en del av Obamas huvudplan?

Obama och McCain i maskopi ihop? Wow, prata om konstiga sängkamrater.

Det är mig en gåta, Läderlappen, men tänk om ensamvargens ”tummen ner” röst för att bevara Obamacare, vilket var fullständigt chockerande för båda sidor och hela landet, till och med hela världen uppriktigt sagt, gjordes för att fånga de kvarvarande kabalunderhuggarna i Senaten?

Särskilt de republikaner som visste vad hans röst verkligen skulle innebära – Ett RV-släpp den gångna helgen – och de flesta var överens om RVn bara för att dra nytta av den och det var därför båda sidor flämtade efter luft när McCain röstade nej. Förlorade de sin amnesti och pengar med samma tumme?

http://www.cbsnews.com/news/how-the-senates-health-care-vote-played-out-the-drama-on-the-floor/

Förstå att John McCain alltid ville vara den avgörande rösten för Amerikas framtid som ledare för den Washington-politiska kabalfraktionen; Han förhandlade till och med sin dramatiska tummen-upp eller-ner röst som en del av hans eget amnesti paket. Men ändrade han i sista sekund sin trohet mot Obama till kabalen för att tvinga den återstående amerikanska fraktionen av kabalen att ge upp utan ett öre?

Och när han röstade nej till att upphäva och ersätta Obamacare, röstade den gamle John McCain faktiskt till förmån för universell hälso- och sjukvård för hela Amerika – vilket inte har någon mening om du är konservativ eller kabalmedlem – och det var säkert otänkbart om du var båda.

Vilket gör att man då funderar på vad hans svarta öga egentligen handlar om – skrämde den kinesiska generalen som slog honom framför de andra medlemmarna i hans Republiks Senat honom till att rösta nej som han gjorde – eftersom han faktiskt blev slagen så att han inte förlorade sitt öga, utan bara blev misshandlad lite för att spela med i Obama-bluffen?

Vi kan alla se att ärret inte är ett hjärncanceroperationsärr. Det är ett trubbigt krafttrauma hela dagen. Så varför detta trick, Johnny Mac?

Och varför lämnade du plötsligt Senaten strax före den stora omröstningen som effektivt frisläppte RV eftersom den drog tillbaka kapitalvinstskatten … och den hade faktiskt inget långsiktigt att göra med sjukvården? Varför kom du så dramatiskt tillbaka, bara för att rösta ja i golvdiskussionen för att sedan dramatiskt rösta nej till godkännande av propositionen som skulle ha dödat Obamacare för alltid?

Jag slår vad om att få i senaten eller den Återställda Republiken visste att omkastningen ens kom.

Kom ihåg att Obama eroderade John McCains makt under hela sin andra termin som president, vilket gjorde hans ordförandeskap i Senatens Försvarsutskott ekonomiskt irrelevant för att det inte hade några nya pengar att spendera. Obama dödade kabalens makt över hela världen genom att krympa Senatens myndighet över militären (McCain) via politiken. McCain hatade Obama. Tog avstånd från Obama.

Eller var de hemliga politiska sängkamrater som satte upp ett sista stort knep för att Johnny skulle säkra sin förmögenhet och arv?

I full sanning handlade den här veckans hälso- och sjukvårdsvotering i själva verket om att upphäva en kraftig kapitalvinstskatt och därmed påbörja USA: s skattereform och vilket gör den Återställda Republiken GESARA kompatibel och tillåter Kina att släppa USN-oron och effektivt starta RVn.

http://www.foxbusiness.com/features/2017/06/22/senate-health-bill-gives-huge-tax-cuts-to-businesses-high-income-households.html

Pressen säger att det här motsvarar en skattelättnad för de rika … men i full sanning är det verkligen en skattelättnad för valutainlösarna per GESARA-mandat för en global platt skatt.

Så lurade John McCain den lilla människan som röstade ner den nya sjukvårds- / skattereformen?

Eller lurade han de återstående kabalpolitikerna som behövde godkänna sjukvårdspropositionen för att få sina amnestipaket aktiverade bara för att de tog parti för det Återställda Republikkonceptet?

Det är en rättvis fråga. Absolut en intressant fråga som alla på Capitol Hill ställer.

Skulle vresige gamle John McCain verkligen lura sina ockulta nazistlojalister innan han för alltid blev förvisad från det offentliga livet? Arbetade han verkligen för Obama som dubbelagent för att straffa hela den Republikanska sidan av Senaten som kämpade med tänder och klor för att undvika det nya kinesiska finansiella systemet som skulle ersätta USD med USN och effektivt förstöra all kabalkontroll av den fria världen?

Det är en intressant vinkling även om det är radikalt svårt att förstå. Så var det absolut för mig.

Ändå, strax efter omröstningen, avgår Reince Preibus lyckligt, och i sin avslutningsintervju med CNN, har han inget annat än beröm för Trump och den nye stabschefen John F. Kelly.

http://www.thedailybeast.com/reince-priebus-insists-no-ill-will-in-super-sad-cnn-exit-interview

Anledningen här är att den verkliga RV-frisläppningsplanen, nu har trätt i kraft vilket är uteslutande militärt och måste också föra in den Återställda Republikens regering. Eftersom RV och Republiken är ett och samma. Det var därför en före detta fyrstjärning Maringeneral som John Kelly placerades i Vita huset efter hälso- och sjukvårdsröstningen … eftersom den politiska kabalflygeln effektivt hade eliminerats.

Och varför tror vi att John McCain jobbade med Obama, som vi tror gav honom ett ännu sötare amnesti-paket så att han ser ut att ha tagit stryk från kabalen kontra att låta Obamacare regera som landets enda vårdplan.

Galna, galna saker. Men här är vi, lever det varje dag. Sobeit.

Och bara för att påminna alla som läser detta, att Donald Trump inte är, eller någonsin var president för Republiken Amerikas Förenta Stater. Tror du inte på det? Kan du inte tro det? Tja, här är en titt på hans kabinett som svurits in av VP Mike Pence, vilket är helt lagligt, men det är konstigt att alla sitter i med Trumps Administration, men inte är insvurna av Presidenten, särskilt med tanke på att han är så insisterande på familjelojalitet.

 

Se, det är uppenbart att hela Trump-är-President-Tricket slutar snabbt, tacksamt efter två års kampanj och 6 månader med en falsk fuskadministration, men vilken hemsk orange fläck det har lämnat på vårt land och våra själar. Men den överviktiga, också känd som Agent Orange, tjänade ett ovärderligt syfte för att absorbera all negativ press bort från president Ryan och vicepresident Pence medan svåra men nödvändiga GESARA-efterlevnadselement verkställdes och tyvärr störde miljontals liv i processen.

Trump var mer som en nationell dålig global press tampong jämfört med några tidigare exempellösa nationella sociala medieklenoder.

Och om du vill ha en seriös diskussion om att kanske PrimaDonna egentligen är en välvillig varelse som gick in i Trump transponderhöljet, ja det är ett samtal värt att ta. Men inte att den här spraybrända helvetesuppfödaren är en riktig Amerikansk President. Förolämpa bara inte mig eller dig med det samtalet längre. Det är tydligt en illusion.

Ändå är Trump inte den som någon av oss trodde att han/hon var och det är dags att komma tillrätta med att kanske Trump verkligen var en bränd skådespelande President och att kanske Paul Ryan är den Återställda Republikens President och har varit det i nästan två år nu.

Eftersom nu den verkliga lagstiftningen måste vara undertecknad till lag som det ryska/iranska/nordkoreanska sanktionsförslaget, vilket, åh ja, nu i tysthet innehåller samma återbetalningsbestämmelser av likvida vinster som i sjukvårdsförslaget, kommer RV att börja så snart som Trump är ute och Republikens verkställande VP Mike Pence tillsammans med den verkställande talman/talmannen Paul Ryan går in och tar bort Trump som olämplig att leda, vilket är deras konstitutionella rättighet.

Det överför omedelbart Republikens makt till Pence, åtminstone tills att kammaren kan rösta in en ny president (ombudet Paul Ryan) och Senaten en ny vice president (Senator Ben Sasse).

Detta drag sänker också vår post-RV skattesats för eventuella räntor som erhållits från vår plötsliga massiva skattefria valutaväxlings/statsobligationsränta. Halleluja! Det blir bara bättre! Nyp mig, någon!

Ok, så när? Hur?

Fortsätt att hålla koll. Vi har varit i en minut för minut beredskap hela helgen för kedjereaktionen som skall starta frisläppningen av RV Flash Bang, vilken manar Specielle Åklagare Robert Mueller att utfärda en stämning av president Trump för att vittna under ed, vilket givetvis kommer att leda till att han omedelbart utlöser avskedandet av Generaladvokat Jeff Sessions och biträdande justitieministern Rod Rosenstein, vilket kommer att tvinga Trump att gå till nummer tre i rangordningen vid DOJ (Justitiedepartementet), Associerade Generaladvokaten Rachel Brand, som kommer att avskeda Mueller och tvinga Pence och Ryan att gå in och stoppa detta nonsens.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-07-20/trump-move-to-fire-mueller-likely-would-trigger-purge-at-justice

Förstå att NPTB identiskt efterliknar Nixon Watergate-skandalens regelbok för att försäkra alla att det finns prejudikat för att ta bort en ”sittande USA-president”, inklusive att ta in en militär general för att övervaka Vita Huset under vad som kan vara en kaotisk krigsrättshändelse, eftersom Trumps bas är nästan 100% äldre vita, nationaliserade, outbildade och öppet rasistiska amerikaner. Den första var Alexander ”Al” Haig 1973.

Detta var också första gången de Kinesiska Äldsta slängde ut en falsk amerikanska president från sitt ämbete för att återkräva det finansiella systemet efter att Nixon tog Amerika bort från sin guldstandard … med tanke på att de lånat oss guldet i första hand för att starta vår nation och att de gjorde det igen 1946 för att rädda oss från den självpåtagna konkurs som vi åsamkade oss som nation 1933.

Historien har ett lustigt sätt att upprepa sig själv … speciellt med tanke på de sataniska idioter som tror att de styrde världen i 13 årtusenden. Lustigt.

Gosse, saker kommer att förändras rasande snabbt nu. Det är bäst att inte hålla fast i det här godstågets skenor, eftersom det kastar mot oss alla med oöverträffad hastighet.

Ingenting och ingen kan stoppa denna nivå av planetarisk uppstigning. Helt enkelt fantastiskt att bevittna. Hej Gerry McQuire, skicka en av dina berömda blöjor … vi är alla redo för några obekväma sängvätarnätter här i slutet.

Njut av er välsignelse, folk. Kom ihåg att gå långsammare än vad ni tänker nu, det här är mitt sista broderliga råd.

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...