”Finns ingen HSBC-bank nära er?” av En Som Tror, 30 nov, 2016

Reval-22

”Finns ingen HSBC-bank nära er?”

En som tror

10 :54 AM EST

30 nov, 2016

 

Finns ingen HSBC-bank nära er?

För det första så kommer det inom kort att finnas HSBC-banker överallt, men det spelar ingen roll, för ni kommer aldrig att behöva gå dit i alla fall. Ni kommer att vara kund på den Privata Bank-sidan, och de kommer till er. De kommer alltid att vara tillgängliga för er, dygnet runt, året om.

HSBC kommer snart att finnas överallt

HSBC är den femte största banken i världen och finns i 71 länder. Anledningen till att HSBC kommer att finnas överallt är att de tar över bankerna som tillhör Bank of America och de finns överallt. Så det kommer snart nog att finnas en nära er. Men ni kommer troligtvis ALDRIG att behöva gå in i ett av deras reguljära kontor, för ni kommer att bli kund hos bankens ’nätverksbransch’ eller kund hos Abbott Downing.

Så var ska man nu växla till HSBC?

Enligt det senaste intel-meddelandet; om ni har ZIM, får ni gå till specifika inväxlingscentra för att göra er första inväxling, oberoende av var ni slutligen placerar era pengar. Sedan meddelar ni Inväxlingskontoret var ni önskar ha era pengar placerade. Det är där ni ska nämna HSBC.

Observera specifikt: Om ni har ZIM, får ni gå till specifika inväxlingskontor för att göra inlösen, men medan ni är där, kan ni även växla in alla övriga valutor som ni har.

Om ni inte har ZIM, men har övriga valutor, speciellt i mindre mängder, borde ni kunna gå in i nästan vilken som helst av de största bankerna som växlar utländsk valuta. Om ni har större mängder valuta och högre förhandlade kurser, så måste ni gå till sidokontoren, Inväxlingscentra. Ni kommer att kunna välja vilken Bank ni önskar placera era pengar i.

Wells Fargo har betett sig illa.

Enligt Yosef, så var Wells den som höll denna GCR tillbaka hela tiden och var involverade i en hel del riktigt dåliga grejer. Ironiskt nog, så brukade Bank of Amerika vara den onda banken och Wells fargo den goda banken, nu gäller exakt det motsatta. Nu har Bank of Amerika blivit uppköpt av HSBC, som kommer att vara den Ledande Banken högst upp för denna inväxling, och Wells Fargo har sjunkit både i rangordning och förmåga att upprätthålla förtroende. Han har rekommenderat folk att direkt gå till den Huvudsakliga Ledande Banken, som är HSBC, speciellt om ni har ZIM, för att utföra er inväxling och eliminera mellanhänder, såsom Wells Fargo. Ni kan alltid variera er som ni vill, efter inväxlingen. I slutändan är det alltid ert val vilka ni vill göra affärer med.

Slutsats.

Slutsatsen är att den ledande banken enligt rapport har ändrats och den är nu HSBC. Det spelar ingen roll om det inte nu finns någon i er närhet, för kontoren som hör till Bank of America kommer snart att bli kontor för HSBC och de finns överallt. Men det spelar ändå ingen roll, för ni kommer att använda er av Privata Banktjänster och de kommer till er. Fastän ni kan sköta era bankaffärer enligt eget önskemål, rekommenderas det att ni går direkt till den ledande banken som är HSBC, samt att ni eliminerar mellanhänder.

Må Ni Få Allt Vad Ni Önskar och Leva Era Drömmars Liv.

Undertecknat: En Som Tror

 

 

“No HSBC Bank Near You?” – One Who Believes – 11.30.16

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...