Skaparna via Daniel Scranton, 10 april, 2024

 

 

The Awakened Ones är menade att göra detta ∞

The 12D Creators, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Vi känner dig mycket, mycket väl, och vi tycker att du är ganska fascinerande, även från vår icke-fysiska dimension. Det vill säga att vi försöker hjälpa dig så gott vi kan, men det är också för att vi vet att du är en del av oss. Och så kan du också lita på att vi är en del av dig. Allt som vi säger till dig resonerar med dig, när det gör det, eftersom vi är en del av dig. Det är meningen att vi ska ta upp det till ytan för dig som är din sanning. Ni kan förstås göra samma sak med varandra. Du kan titta på alla omkring dig och känna igen dem som en aspekt av dig, och du kan inse att en annan person kan få ut det bästa eller det sämsta ur dig och att du kan göra detsamma för den andra personen.

Därför, i detta universum av dualitet och polaritet, inse att alla har potentialen att vara både syndare och helgon, och det gör du också. Och när något tar upp något för dig, är det inte då ditt syfte att skämma ut dig själv och känna oändlig skuld. Du kan behöva släppa något som satt fast i dig, och den personen hjälpte dig. Du kan behöva förlåta dig själv direkt efter att du har sagt något eller gjort något som inte är ditt bästa som du kan erbjuda.

Det finns otaliga anledningar till varför du har den interaktionen med den andra personen, men så mycket vet vi är sant … ingenting du någonsin gör eller säger definierar dig. Inget du någonsin tror definierar dig heller, och därför är det bäst att ta det lugnt med dig själv när du märker att du glider upp, går in i de mörka platserna och kommer ut och inte ser så glänsande och ny ut. Vi lovar er att ni alltid kan damma av er själva, förlåta er själva och be andra att förlåta er.

Du kan göra samma sak med dina medmänniskor. Du kan skära dem mer slappa och vara mindre dömande. Du kan känna igen att ibland har någon bara en riktigt dålig dag, och du kan ge alla fördelen av tvivel. Du kan också göra det till ditt uppdrag att få ut det bästa ur den personen nästa gång du ser dem, och det är ett av de många sätt som du tjänar dina medmänniskor på bara genom att vara där och ha de upplevelser som du anmält dig till ha.

Nu skapar ni förstås upplevelser för er själva också, och ibland skapar ni väldigt undermedvetet några oönskade upplevelser. Men återigen, det finns en möjlighet för dig att korrigera, förlåta dig själv och att förr nästa gång känna igen när du är på väg ner för det spåret igen. Var snäll och mild mot er själva och ta inte något av detta på alltför stort allvar, och vi lovar er att genom att göra det kommer ni att bana väg för att ni ska bli de bästa versionerna av er själva som ni kan bli. Vi vet också att de av er som är vakna är där för att få fram det bästa i era medmänniskor. Mycket bra.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *