Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 11 april, 2024

 

 

Skadar du din själ? ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi är här för att berätta mer om dina vackra själar. Du tänker på dina själar som något du äger. Men era själar är den ni verkligen är. De är din sanning, din essens, och de är aspekter av Källa/Gud/Allt-Som-Är. Därför är era själar oändliga och eviga varelser av villkorslös kärlek, och det är därför vi säger till er att det också är sant om er själva. Ni är oändliga och eviga varelser av villkorslös kärlek, och ni är aspekter av Källan. Nu, vem du låtsas vara i din fysiska kropp har inte alltid den kunskapen och talar, tänker och agerar därefter.

Målet för varje människa som existerar är då att känna sig själv som de verkligen är medan de maskerar sig i sin fysiska köttkostym. Det är så du lever det bästa av två världar. Det är så ni blir den ni verkligen är trots de utmaningar ni har lagt ut för er själva i den fysiska verklighet som ni kallar ert liv. Oroa dig inte för att du skadar din själ genom att göra det du gör, tänka vad du tänker eller säga vad du säger. Det kan du omöjligt göra. Du kan känna en större klyfta mellan vem du utger dig för att vara och vem du verkligen är, och det är det värsta.

Det värsta av det du gör när du inte är ditt sanna, hela jag är att du har vad du skulle kalla en negativ känsla. När dessa känslor kommer upp är det bästa att göra i det ögonblicket att acceptera känslan som den är. Det är vad det är, men det behöver inte fortsätta att dyka upp. Du kan lära av det, och du kan växa av det. Du kan identifiera varför det dök upp och inse att det finns något som du vill ändra så att du inte fortsätter att uppleva den där inte så bra känslan.

Dessa negativa känslor är dina vänner eftersom de visar dig att du inte är i linje, utanför centrum, inte på din väg. Du väljer att inte vara den du verkligen är i dessa ögonblick, men de stunderna kan vara flyktiga om du tillåter dem att vara. Om du istället slår dig själv för vad du än har gjort, sagt eller tänkt, då kommer du att stanna kvar i det negativa känslotillståndet längre. Ni måste vara lätta mot er själva; ni måste förlåta er själva för att gå förbi det falska, begränsade jaget som ni har skapat för en upplevelse.

Du kan inte stanna i det lägre vibrationstillståndet för alltid, precis som du inte kan vara den maskerade köttkostymen som du låtsas vara för alltid. Det skulle du inte heller vilja. Du kommer att förändras, du kommer att utvecklas, du kommer att stiga, för det är lämpligt för dig att ha nya upplevelser. Släpp den tendensen till självförtal, självhat, självförakt, och det blir lättare då för dig att vara den kärlek du är, för den kärlek du är dömer inte.

Din själ och Källa har aldrig dömt dig. Inte en enda gång. Men du tenderar att döma dig själv, och det är en av de saker som du släpper taget om just nu. Att göra det känns bra. Att inte göra det känns dåligt. Välj vem du vill vara och hur du vill känna, och lev lyckligt i alla sina dagar eftersom det är din födslorätt att göra det, och vi kommer att fortsätta att uppmuntra dig att göra just det eftersom vi är dina kärleksfulla guider och vänner här i den tolfte dimensionen.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *