Skaparna via Daniel Scranton, 10 november, 2023

 

Allt du behöver veta som en vaken person ∞

The 12D Creators: A Nonphysical Collective Consciousness, kanaliserat av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Du har allt du behöver hela tiden, och du vägleds till det du har inom dig hela tiden också. Ett av de sätt som du blir vägledd till vad som finns inom dig är genom att bli desillusionerad av en lärare eller en uppsättning läror. I slutändan vill ni ha tro på er själva, på era förmågor och på er koppling till det ni verkligen är, vilket naturligtvis är Källenergi. Om du förlitar dig för mycket på någon annans koppling till källan som vi alla är, så är chansen stor att den personen, eller att varelsen eller kollektivet kommer att slås av piedestalen. Många människor tappar tron på dessa ögonblick och går in i en mörk själsnatt, men när de återhämtar sig är det mer sannolikt att de litar på sig själva, att de går in och blir sin egen guide.

Nu finns det andra för att hjälpa, och du kan få bekräftelse och råd från utsidan av dig som resonerar med dig, som hjälper dig att inse att du hade rätt hela tiden. Det finns alltid en plats för andliga läror och andliga lärare, men du vill i slutändan förstå att du har din egen vägledning och att du har din egen anslutning, och ibland skapar du scenarier för er själva för att ge er dessa påminnelser. Du vill känna igen vem och vad du verkligen är och att vägen till himlen finns inom dig, och så andra gånger kommer du att lägga alla dina ägg i en annan korg.

Kanske kommer du att tro att att ha så här mycket pengar, och det här huset, och den här maken, och den här bilen och denna mängd berömmelse kommer att ge dig lycka, tillfredsställelse, tillåta dig att känna som du alltid har velat känna. Och när dessa saker misslyckas, måste en människa också gå igenom upplevelsen av besvikelse och vända sig till ljuset som finns inom dem. I slutändan skulle det vara mycket lättare om ni alla fick lära er i mycket ung ålder att ni är källan, att all kärlek ni någonsin har velat finns inom er och att ni inte behöver något utanför er, eller någon för den saken, för att fullborda dig.

Men ibland får du reda på det genom ditt livs levande, och du inser att allt har sin plats på din resa. Ingenting är dock menat att vara mer värdefullt för dig än vad du har pulserande inom dig hela tiden. Det är därför det är så kraftfullt att bli kär. Att bli kär påminner dig om vem du är, men i slutet av dagen måste du ändå inse att det är kärleken du känner som är viktig och inte föremålet för den kärleken. Så igen, alla möjliga saker händer i dina relationer som förhoppningsvis för dig tillbaka till att förstå att du är menad att leva som den kärlek du är trots att allt inte är exakt som du skulle vilja att det skulle vara. Och det är allt du någonsin behöver veta om att leva ett liv där på planeten Jorden som en andligt vaken person.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *