Skaparna via Daniel Scranton, 12 juni, 2024

 

Oavsett om du erkänner det eller inte, gör du det här ∞

The Creators, kanaliserad av Daniel Scranton

“Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Ni måste märka att ni gör framsteg som individer i era liv. Ni har förmågan att ge er själva den föreställningen, och vi ber er att göra det. Vi föreslår att du gör en inventering av dina liv och din vibration. Lägg märke till att du utvecklas vibrationsmässigt, även om dina livsförhållanden inte har blivit nämnvärt bättre med åren. Lägg märke till att du fortfarande är andligt vaken, även om allt du någonsin försökt göra som en uppvaken själ inte nödvändigtvis har fungerat på det sätt du hade hoppats. Det betyder att du har tro, och det betyder att du kan lita på.

Och vi vill att du ska veta att det är din tro och det är ditt förtroende som ger dig den där känslan av att vara vaken, den där känslan av bemyndigande genom val. Du kan välja att bli tömd på luft och bli förtvivlad, eller så kan du välja att ha tålamod och veta att allt är bra. Du kan välja att säga till dig själv, “Allt i gudomlig perfekt timing”, och du kan fortsätta leva dina liv som de högvibrerande varelser som du verkligen är.

Om ni nu kan göra dessa saker, och vi vet att många av er gör det, då kan ni erkänna att ni har kommit långt. Du kan erkänna att ditt uppvaknande är och alltid har varit viktigt. Det är en viktig aspekt av ditt liv. Ni måste veta det om er själva, för det är sant och ni kan leva efter den sanningen. Du kan erkänna det, och du kan gå vidare med det i vetskapen om att du är en Källenergiväsen, och som Källenergiväsen är du en skapare.

Nu igen, du kanske inte ser och upplever allt som du redan har skapat just nu, och det är okej. Det är faktiskt bra, för du vill ha saker att förutse, att se fram emot. Och du vill verkligen kunna uppskatta det som kommer till dig. Om allt kom imorgon, hur skulle du uppskatta varje aspekt av det? Det skulle vara en stor utmaning, eller hur?

Men du är där för att njuta av det liv du har och för att lita på att mer kommer. Du är där för att leva livet som en uppvaknad själ, vilket betyder att du är där för att älska. Du är där för att hålla det där högre vibrationella tillståndet, även när ditt liv inte är perfekt och det fortfarande finns våld, girighet och hunger på planeten Jorden. Du får bestämma hur du ser på dessa saker och hur du ser på dig själv och dina liv. Och det är vår fortsatta rekommendation att ni ser er själva som växande och redan växta till de vackra varelser som vi ser när vi ser på er från den tolfte dimensionen, och vi ser på er.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *