Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 oktober, 2023

 

Omvärlden ljuger för dig ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ganska kapabla att mäta våra egna framsteg eftersom vi är så inställda på vår övergripande vibration och känslan av expansion som är tillgänglig för oss hela tiden som varelser som medvetet expanderar. Människor tenderar att leta efter bevis på dina framsteg, din evolution, genom hur mycket av det du vill ha i ditt liv, jämfört med hur mycket av det du inte vill ha finns i ditt liv. Detta är inte det bästa sättet att mäta dina framsteg och andliga utveckling.

Du är en varelse av ljus och kärlek som expanderar hela tiden, och det betyder att du kan känna mer nåd, mer glädje, mer av den kärlek du verkligen är. Men du skulle inte veta det om du inte ställt in dig på förmågan att du måste känna allt detta och mer. Du vet inte att du expanderar om inte din expansion är viktig för dig och du är villig att känna efter det. Du kan inte mäta någon av dina erfarenheter som en andlig varelse genom att titta på den fysiska världen, men du kan alltid berätta hur du gör i varje givet ögonblick genom att utforska vad du känner om den fysiska världen när du observerar den. Ibland är det så att du ger dig själv en möjlighet att visa dig att du har förändrats och utvecklas. Du försätter dig själv i samma uppsättning omständigheter och du kontrollerar om du svarar på samma sätt.

I slutändan vill du naturligtvis svara på ett bättre sätt än du gjorde tidigare när du har exakt samma upplevelse, och det svaret är upp till dig. Du får bestämma hur du reagerar på något när du är medveten och när du saktar ner tillräckligt för att ta in det, inse hur du känner för det och bearbeta dessa känslor. Någon som reagerar är vanligtvis inte medveten om vad de känner förrän efter att de har fått sin reaktion, och dessa reaktioner är vanligtvis med ord eller handlingar som kommer från en plats med lägre vibration. Men du behöver inte återskapa en stor röra i ditt liv för att visa dig själv att du har expanderat, utvecklats, stigit och blivit mer av den du verkligen är.

Du kan känna efter rörelsen framåt du gör om du tar dig tid att medvetet nå in i det som är tillgängligt för dig nu och som inte var tillgängligt för dig igår. Och du har också förmågan att känna dig utanför din fysiska kropp om du kan ha tillräckligt tålamod med processen att sträcka ut ditt medvetande bortom fysisk form. Även detta kommer att ge dig allt du behöver för att försäkra dig om att du faktiskt gör framsteg där på jorden och att du alltid gör framsteg hela tiden, oavsett hur det ser ut för dig i omvärlden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *