Söndagsmeditation kl 21.00 via Camilla Nilsson, 10 juni, 2018

Meditation – CHAKRABALANSERING

Ta tre långsamma, djupa andetag och känn hur du förankrar dig vid nuet, det som är och pågår just nu.

Låt alla tankar glida iväg som moln på himlen.

Rikta din blick, ditt inre seende, inåt.

Se på dig själv med ärlighetens ögon.

Låt dig fyllas med kraft, låt dig expandera. Hela ditt medvetande expanderar. Känn hur din fysiska kropp tonar bort. Du vet att den är där men känner den inte.

Du förenas nu med universums helande, renande, lenande vita ljus.

Du är ett med detta ljus.

Låt ljuset komma in i din kropp, andas in ljuset och låt det det spridas i hela dig.

Du ska nu få lägga fokus på ditt chakrasystem. Dessa energihjul som snurrar inuti dig. Olika stora, olika hastighet.

Längst ner i kroppen har du det röda hjulet, ditt baschakra.

Se för dina inre ögon hur hjulet snurrar. Kanske snurrar det ryckigt, för fort eller för långsamt. Be det vita ljuset balansera ditt baschakra så mycket som du behöver just nu.

En bit längre upp i kroppen har du det orangea hjulet, ditt navelchakra. Se för dina inre ögon hur hjulet snurrar. Kanske snurrar det ryckigt, för fort eller för långsamt. Be det vita ljuset balansera ditt navelchakra så mycket som du behöver just nu.

Ta dig uppåt i din kropp och lägg märke till det gula hjulet som är ditt solarplexuschakra. Se för dina inre ögon hur hjulet snurrar. Kanske snurrar det ryckigt, för fort eller för långsamt. Be det vita ljuset balansera ditt solarplexuschakra så mycket som du behöver just nu.

Låt uppmärksamheten ta sig upp till det gröna hjulet, ditt hjärtchakra. Se för dina inre ögon hur hjulet snurrar. Kanske snurrar det ryckigt, för fort eller för långsamt. Be det vita ljuset balansera ditt hjärtchakra så mycket som du behöver just nu.

När du nu flyttar din uppmärksamhet ytterligare en bit upp i din kropp, kommer du att se ett blått hjul, ditt halschakra. Se för dina inre ögon hur hjulet snurrar. Kanske snurrar det ryckigt, för fort eller för långsamt. Be det vita ljuset balansera ditt halschakra så mycket som du behöver just nu.

Vidare upp till ditt tredje öga som representeras av ett indigofärgat hjul. Se för dina inre ögon hur hjulet snurrar. Kanske snurrar det ryckigt, för fort eller för långsamt. Be det vita ljuset balansera ditt tredje öga så mycket som du behöver just nu.

Slutligen har turen kommit till det vita hjulet som snurrar på toppen av din hjässa. Här sitter kronchakrat. Se för dina inre ögon hur hjulet snurrar. Kanske snurrar det ryckigt, för fort eller för långsamt. Be det vita ljuset balansera ditt kronchakra så mycket som du behöver just nu.

Du har nu med varsam hand gått igenom ditt chakrasystem. Kanske kan du känna att energin flödar lättare i din kropp. Njut av det som är, sitt kvar i energin som är inuti dig och runt dig så länge du vill.

När du känner dig redo, återvänder du till din fysiska kropp och rummet där den befinner sig. Väck din kropp försiktigt till liv, slå upp dina ögon och njut av livet!

 

 

Jag heter Camilla Nilsson och har gått från att sälja stål till att arbeta som bland annat medium och healer. Tron på att det finns en större mening med vår tid på jorden har funnits med mig sedan jag var liten. Tron på att vi inte bara lever här en gång och sedan är vi färdiga. När jag skapade min hemsida för några år sedan, började jag skriva och dela med mig av mina tankar och upplevelser. 2016 fick jag en förfrågan om att kanalisera budskap till ett ljusarbetarmöte. Ett blev flera så nu är jag här för att förmedla en kanaliserad söndagsmeditation i månaden. Om du vill veta mer om mig eller vill få kontakt så besök min hemsida http://www.camillasänglarum.se, där kan du även lyssna på vissa meditationer.

Ljus och kärlek.

Camilla

Du gillar kanske också...