Söndagsmeditation kl 21.00 via Camilla Nilsson, 19 mars, 2017

Meditation – SAMHÖRIGHET

Öppna ditt hjärta, låt ljuset strömma in. Detta välgörande, kärleksfulla ljus som kommer från universums överflöd.

Öppna ditt hjärta, blunda och ta emot. Känn samhörigheten, att vara en av alla som gör det samma och tar emot ljuset.

Känn hur det vita ljuset för dig närmare dina medmänniskor, närmare och närmare.

Känn hur känslan av samhörighet bara växer. Hur vi alla tillsammans bildar en enhet.

Dagar av ensamhet.

Dagar då du sett livet passera som om det vore en film.

Dagar då du undrat vilken roll som tillhör dig.

Dagar då du känt utanförskap.

Dagar då du undrat om meningen med livet.

Ska vi alla gå här och kämpa för vår överlevnad? Ska vi alla gå här, var och en på sin livsväg? Många frågor men samma svar:

Samhörighet kan inte födas ur en. För att samhörigheten ska få ett fäste, behöver vi vara många. Många som tillsammans ser att meningen med livet har ett större syfte än att kämpa för överlevnad.

I spelet på jorden har kampen om makt och pengar tagit över. Många tror att de måste se om sitt eget hus. Men var och en stänger in sig i sitt eget hus, värnar om sina tillgångar.

Det handlar om överlevnad precis som det alltid har gjort. Skydda den fysiska kroppen, ge den vad egot tror att den behöver. Men det har gått för långt.

Släpp taget, släpp efter.

Öppna ditt hjärta, låt ljuset strömma in. Känn hur hela din kropp fylls av energi.

Öppna porten till ditt inre seende, ditt inre medvetande. Se att du är en av många. Känn hur vi alla hör samman, låt känslan av samhörighet strömma genom din kropp.

Föreställ dig din fysiska kropp som en blomsteräng som vaknar till liv på våren. Solens värme som får allt att växa, börja om på nytt. Vackra blommor som slår ut i sin fulla prakt. Livet är vackert – DU är vacker. Din skönhet, din levande insida. Låt alla våra blomsterängar förenas till en enda stor. Låt livet ta fart, låt oss alla höra samman.

Känn SAMHÖRIGHETEN!

 

Jag heter Camilla Nilsson och har gått från att sälja stål till att arbeta som bland annat medium och healer. Tron på att det finns en större mening med vår tid på jorden har funnits med mig sedan jag var liten. Tron på att vi inte bara lever här en gång och sedan är vi färdiga. När jag skapade min hemsida för några år sedan, började jag skriva och dela med mig av mina tankar och upplevelser. 2016 fick jag en förfrågan om att kanalisera budskap till ett ljusarbetarmöte. Ett blev flera så nu är jag här för att förmedla en kanaliserad söndagsmeditation i månaden. Om du vill veta mer om mig eller vill få kontakt så besök min hemsida http://www.camillasänglarum.se

Ljus och kärlek.

Camilla

Du gillar kanske också...