Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 23 oktober

meditationsbild1
Paradiset

I utkanten av den lilla staden finns en port, som leder ut i vildmarken. En stor slätt breder ut sig och höga berg skymtar i fjärran. Det finns ingen väg, som man kan färdas på, så varför porten över huvud taget finns där är ett mysterium.

När man betraktar porten inifrån staden, ser man en vacker och utsmyckad port och alla som ser den förväntar sig, att det ska finnas en stor bred väg utanför som ska föra en till någon underbar plats långt bort. Men nej! Det finns bara en stäpp med sparsam växtlighet. Det ser kargt och ogästvänligt ut. Den som dristar sig till att öppna porten stänger den snabbt igen. Det finns ingenting där ute som lockar.

En ung kvinna går länge och grubblar över detta faktum. Varför finns porten där, när det inte finns någon väg bara ett ogästvänligt landskap. Det stämmer inte. Finns det någonting där ute som de i staden inte ser, någonting som är dolt för deras syn.

Hon bestämmer sig för att gå genom porten och att välja en tidpunkt, när det är folktomt. Då kan hon öppna och gå ut utan att någon ser henne. Hon sätter sig i skuggan på en bänk och inväntar, att människorna ska försvinna därifrån.

Det dröjer inte länge förrän solen står högt på himlen och hettan breder ut sig. Människorna försvinner in i husen för att ta siesta. Kvinnan tar nu mod till sig och går över kullerstenarna och öppnar porten för att titta ut. Hon sluter ögonen och vet egentligen inte varför hon gör så här. Hon har ju sett ut över det här karga landskapet förut, så vad förväntar hon sig egentligen. Hon står så länge i portöppningen och blundar. Hon vågar inte titta vill inte bli besviken igen.

Plötsligt känner hon en behaglig ljum vind fläkta ansiktet och en fågel sjunger en sång i bakgrunden. Hon öppnar ögonen och det hon ser är inte den vanliga syn som hon och alla andra sett tidigare, utan det är en trädgård med träd, grusgångar och vackra vattensprutande fontäner. Det är en lustgård och hon vandrar försiktigt ut i den vackra trädgården. På träden dignar frukter av alla de slag och hon hör musik långt bortifrån. Det finns tydligen människor och djur här också.

Förundrad promenerar hon runt på olika små gångar och plötsligt möter hon någon där inne. En lång man med ett ansikte som utstrålar mildhet och godhet. ”Välkommen till paradiset!” säger mannen framför henne. Kvinnan hajar till. ”Är jag död, har jag dött utan att veta om det?” ”Nej!” sa mannen i den långa klädnaden. ”Du har inte dött. Du har bara hittat porten till den nya dimensionen. Den här trädgården har hela tiden funnits här för er i den tredje dimensionen men ni har inte sett den. Porten leder hit men ni har bara sett en karg vildmark, för ni kunde inte drömma om att detta finns. Ni ser det ni är kapabla att se.

På grund av att du förstod, att det måste finnas något annat bakom den fantastiskt vackra porten, så kunde du nå den här platsen. Den finns till för alla bara ni tror att det är möjligt. När du återvänder till staden och berättar vad du sett och upplevt, kommer några få att tro dig och du kan ta dem med dig hit. Så småningom kommer fler och fler att finna vägen hit.

Varje gång du går genom porten efter detta kommer du att befinna dig här. Du hittar alltid hit och du ger fler människor möjlighet att nå hit till en högre nivå av verkligheten. Vi har väntat länge på, att någon skulle förstå meningen med porten och hitta hit. Gå nu tillbaka och berätta att du hittat hjärtats port, som leder ut ur den illusoriska verklighet ni lever i! Berätta att du funnit vägen som leder hem!”

 

 

 

 

 

All lycka till dig!

 

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

 

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

 

den-tidlosa-tidens-tidnyckeln-till-lyckans-labyrint

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...