Frågor och Svar av Per Staffan, 23 oktober

Frågor och Svar

Fråga:

Meddelande:
Hej.

Försökte köpa en ”100 Trillion ZIM dollar” sedel på sidan som fanns under sista frågor och svar, dock fick jag som svar när jag skulle skicka iväg förfrågan att leveransadressen inte stämde överens med adressen som jag angivit på kortet…? Tänkte bara kolla om ni fått det problemet också? Om det är något med ”state” som lurar i vassen?

 

 

 

Svar:

Du är den första som har antytt detta problem. Du får kanske prova dig fram och försöka se till att adresserna stämmer överens. Det skall gå att köpa utanför USA. Jag vet att vissa personer som jag har kontakt med nyligen har fått igenom sina köp. Du kan också skicka meddelande till sajten, eller som sagt pröva dig fram.

En annan internationell sajt som jag har blivit rekommenderad via ett mejl är:

“Jag vill nämna att jag själv köpt ZIM på greatamericancoincompany.com. Pris 75$+porto. Det fungerade perfekt.”

Det finns också andra sajter. Var och en kan göra sina egna sökningar.

Hoppas detta kan hjälpa.

Per Staffan

Du gillar kanske också...