Telosianerna via Marie-Josee Andichou, 2 december 2023

 

Telosianerna via Marie-Josee Andichou

2 december 2023

 

Kära barn på Jorden, vi hyllar er. Så varje gång vi sänder er våra budskap av Kärlek, Mildhet och Ömhet, hoppas vi att ni tar emot dessa Underbara Energier i ert hjärta.

För närvarande är mänskliga hjärtan sorgsna, och mycket ofta förstår de egentligen inte varför. Det sker, ja, överallt omkring er, händelser som bedrövar livet för den jordliga mänskligheten, men djupt inom er, i ert hjärta, ligger en särskild sorgsenhet.

Så vad är denna sorgsenhet som hindrar er från att befinna er i total GLÄDJE? Vad är det som får er att vilja skratta, men detta skratt hålls tillbaka? Det är helt enkelt ett AVHUGG. Enkelt uttryckt ett AVHUGG FRÅN VEM NI ÄR. Ni känner detta mer och mer, det är omedvetet men ändå mycket verkligt.

Detta avbrott från det Gudomliga känns mer och mer i er. Ni vill ta bort det, ni vill återuppleva det ni kom till Jorden för, det ni var innan er inkarnation. Ni måste i ökande grad återupptäcka Ljuset, Sötman i Länken till det Gudomliga, eftersom ni vet att detta är den SANNA MENINGEN MED LIVET.

Kära barn på Jorden, Total glädje kommer gradvis att återkomma till er då ni känner att FÖRBINDELSEN till det Gudomliga återskapar sig inom er. Detta är mycket viktigt för er, och ni vet det omedvetet. Det är härifrån som uppståndelsen som skapas inom er, i ert hjärta, kommer. Detta är orsaken till att ni inte känner total Glädje. Men vet att allt faller på plats och att Glädjen kommer tillbaka till er mänsklighet.

Några av er kommer att säga, ”Hur? Jag är inte lycklig, ändå har jag roligt med mina vänner, jag gör saker som skänker mig glädje!”

Ja, ni kan vara glädjefyllda fysiskt, i materiella termer, men ni saknar och kommer fortsatt att sakna detta Band av Kärlek, Mildhet och Frid som är det mest Underbara HJÄRTATS GLÄDJE som finns. Ja, ni har roligt på Jorden, ja, ni skrattar, ja, ni utbyter skämt med era vänner, men allt detta är så flytande att ni en timme senare inte längre känner någonting. Medan hjärtats Glädje, den Glädje som Länken till det Gudomliga skänker, är en Glädje som fyller alla era celler utan undantag. Denna Glädje forslar er in i en värld av sådan Sötma att ni vill skicka runt den till alla omkring er, och att ni vill se varje människa uppleva den fullkomligt.

Detta är hjärtats Glädje. Det känner sådan lycka att hela er varelse vibrerar och strålar omkring sig. Det är nu viktigt att förstå att den hjärtas Glädje vi ofta talar till er om, måste existera för att leva på Jorden. Därför att om ni lever i ert hjärta sprider ni den på planeten, vilken i sig jublar med att överföra den till galaxen och sålunda jublar hela universum och alla universa.

Ni vet att allt är energi, precis allt. Hjärtats Glädje är en energi, er fysiska kropp är en tung, påtaglig energi, och var ni än befinner er minglar ni med allt som lever omkring er för att skapa bara ett HELT Underbart ALLT av Ljus och Glädje.

Så, kära barn på Jorden, låt er inte påverkas av informationen från era medier som bara försöker, på order från era ledare, att försänka er i sorgsenhet. Nu har ni inom er, vilket vi ofta sagt i våra meddelanden, en omätlig Styrka och Kraft för att uppleva Glädje, Kärlek, Frid. Anslut er till denna Styrka och denna Kraft och ni kommer att inse att ni kommer att släppa allt omkring er som är avsett att bedröva er och att hugga av er från er Gudomliga Kärlek.

Var lyckliga, barn på Jorden. Förstå att Glädje och Lycka finns fullkomligt inom er och aldrig lämnar er: Det är denna Underbara Gudomliga Gnista inom er, som ni är och som vill lysa upp er värld med Glädjen i det Gudomliga Hjärtat inom er.

Vi följer er med Stor Kärlek och Stor Glädje.

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *