The Collective of Ascended Masters via Daniel Scranton, 31 augusti, 2023

 

Pratar de Uppstigna Mästarna till dig? ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi väcker inom er vissa sanningar som alltid har funnits där, och vi gör det på en mängd olika sätt. Vi ansluter till var och en av er individuellt, och det finns ingen verklig åtskillnad mellan vem och vad du är och vem och vad vi är. Varje idé om separation är bara en illusion, men vi har andra sätt att nå dig förutom genom kanaliserade meddelanden som detta. Vi kan nå dig genom impulser som du får inom dig. Och vi talar om impulser att vidta åtgärder och impulser att tala. Även en impuls att följa ditt intresse kan komma från oss, eller ditt högre jag, dina andliga vägledare och så många andra källor här i de högre världarna.

Vet därför att vi alltid letar efter dig och letar efter sätt att få bättre kontakt med dig. Det finns så mycket som vi måste dela med oss av och som vi önskar att du ska känna till upplevelsemässigt. Vi vill att du ska veta att du är en Källenergiväsen genom att känna det inom dig, och vi vet att det bästa sättet för dig att upptäcka den känslan är att vara hjärtcentrerad och göra något du älskar. Du kan också komma dit bara genom att tänka på någon du älskar, men kärlek är nyckeln. Kärlek är nyckelingrediensen, för kärlek är den enda ingrediensen, och när du följer kärleken som du har i ditt hjärta, oavsett vad den för dig mot, vet du att du då är på snabbspåret hem till Source.

Men det finns så mycket i er värld att älska, och ni är inte alla skapade för att älska exakt samma sak. Det är därför det är så viktigt för er alla att lyssna på ert hjärta, för ert hjärta vet vad ni skapades för att vara, och den vägledningen som ert hjärta ger er ibland kommer att flyga i ansiktet på vad ert sinne tror är möjligt. . Målet är såklart att så småningom få hjärtat och sinnet på samma sida. Du vill må bra med det du väljer att göra, och ibland kan det krävas en serie impulser, tecken eller synkroniseringar för att få ditt sinne att inse att vägledningen är verklig.

När du lyssnar på ditt hjärta kan du komma på att du gör något i timmar och timmar och timmar, och du kan förlora koll på tiden, och det är bra. Det kommer alltid att finnas mer för dig att upptäcka och alltid mer för dig att utforska. Era hjärtan är oändliga och innehåller kunskap, visdom och vägledning. Ännu viktigare, de är där du känner kärlek mest helt och hållet. Och därför är det viktigt för dig att ställa in dig på vad som händer i dina hjärtan och att lyssna, följa med. Dina hjärtan kommer att vägleda dig, och då kan tro och tillit krävas för att du ska kunna följa igenom, speciellt om du inte får tecknen och synkroniteterna. När du känner kärlek är du kärlek, och när du går mot det du älskar blir du mer i linje med ditt sanna jag.

Du kommer alltid att expandera till mer av den kärleken som du verkligen är, men du kan verkligen ta den snabbare, mer tillfredsställande, mer tillfredsställande vägen till att gå hem till Källa. Och när du inte gör det, när du tar en omväg, är det inget fel med det heller. Du kan också finna förlåtelse i ditt hjärta. Det är en plats för tröst, värme och glädje, och när du lyssnar på vägledningen du får när du är hjärtcentrerad, vet du att du får vad du får från en högre dimensionell värld, från högre- frekvensväsen, och ibland kan dessa varelser bara vara vi, kollektivet av uppstigna mästare.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *