Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 augusti, 2023

 

Dina tankar … tillhör de dig? ∞¨

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ganska kapabla att släppa det vi kan känna att vi inte längre tjänar. Vi har haft perspektiv, idéer och tankar som vi var tvungna att släppa taget om vid vissa tillfällen i vår utveckling, eftersom vi kunde känna hur mycket de höll oss tillbaka och tyngde oss. Vi förstår att miljön ni befinner er där på jorden kräver att ni gör det här ganska mycket, och vi vill bara att ni alla ska veta att det inte är ert fel när ni tänker på en tanke som är tung, oroande eller till och med störande för er. Du föddes in i det där systemet där dessa tankar och tankeformer, dessa tankebanor och tankeströmmar fanns före din ankomst.

Om en bebis föddes i ett rum där folk rökte, skulle du inte klandra barnet för att ha andats in passiv rökning, och ändå mår du ofta dåligt över dig själv på grund av dina tankar, men dina tankar kommer inte inifrån ditt huvud . Din hjärna tar upp och tolkar energin som är den tanken, och du blir medveten om den i ditt medvetande, och sedan måste du bestämma dig för om den tanken är en du vill fortsätta tänka, om du vill fortsätta gå ner i det tåget tanke, eller om det inte känns helt rätt för dig, och du vill släppa det. Det här är val du måste göra om och om igen där på jorden på grund av de energier som fanns när du föddes och som fortsätter att vara närvarande nu, och vi vill bara säga till er alla att det aldrig har varit lättare än just nu att ändra dig.

Det har aldrig varit lättare än just nu där på jorden att ställa in sig på tankar som kommer att tjäna dig och mänskligheten i mycket större utsträckning än de som har varit närvarande, de du har tänkt och fortsätter tänka. Medvetenhet är nyckeln, för om du kan vara medveten om dina tankar kan du släppa dem, och när du väl släpper en tanke med lägre vibration kan du komma till den vibration som finns inom dig som lockade den tanken till dig i Förstaplatsen. De kommer inte bara till dig slumpmässigt, men naturligtvis föddes du runt vissa människor, och de människorna tänkte tankar, och de tankarna blev lättare för dig att ta emot och översätta och tänka på som dina egna.

Men vid en viss tidpunkt inser du förhoppningsvis att du har ett val och att du inte behöver välja att tänka som de som uppfostrade dig. Du kan tänka annorlunda, och du kan söka det som är framsteg utifrån ditt perspektiv och hela det mänskliga kollektivet som du är en del av. Nu är det ett bra tillfälle att vara uppmärksam på vad du tänker, om du vill fortsätta tänka dessa tankar, och sedan vara tillräckligt medveten och medveten som du säkerligen är för att släppa dessa tankar, det är verkligen vad vi rekommenderar.

Släpp dem och känn vad som finns bakom dem. Känn vibrationen; andas in i den. Om det inte är en bra känsla vibration, låt det gå genom medveten medvetenhet om det och hur det känns, och du kommer att sätta dig själv i en bättre position för att få tillgång till tankar som känns bättre för dig, tankar som är i sig bättre eftersom de vibrerar vid en högre frekvens, och det är ett enkelt sätt att förändra ditt liv och din värld.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *