Universella Modern via Linda Dillon, 10 maj 2020

Universella Modern via Linda Dillon, 10 maj 2020

 

Universella Modern: Att Föda det Nya – Det är Dags för Glädjen att Återvända!

Universella Modern: En av de saker som du gör och som kollektivet uppmuntras att göra, är att du har gjort djupa nivåer av förlåtelse som jag har uppmuntrat dig att göra – och du har förlåtit ditt söta jag och du har förlåtit mig, och du har återvänt till min sida för vilket jag är tacksam.

Din glädje återställs. Ja, delfinerna, de är mirakulösa i detta, är de inte! Ni kan inte låta bli att hoppa av glädje!

Hualani: Och de har återvänt över hela världen.

Universella Modern: Ja, för det är dags för glädjen att återvända! De olika kungadömena kommer att göra sig mer tydliga. Jag har sagt för länge sedan att när tiden för återställande kom, skulle det inte bara inte bara vara återvändande av varelser … djur, delfiner, bevingade … utan att flera av vad människor har tänkt på som ”utrotade arter” skulle återvända – och de gör så.

Och det är att lära … vi kan säga ”påminna” … men vad vi verkligen gör är att lära människorna – människorna som är vuxna-barn och barn-vuxna – vi lär dem om kraften i förnyelse, uppståndelse och att det alltid finns potential för det nya. För oss är det alltid lustigt när vi hör en människa kommentera: ”Tja, det är precis som jag är” eller ”det är precis som saker är.” [Skrattar] Det är ett grundläggande förnekande!

Så vad du gör, söta ängel av ljus, vad du säger i din mildhet, du säger: ”Nej! Nu är det inte så som saker är. Eftersom jag inte bara har en dröm och en vision utan en plan för förnyelse, för återkomst av kärlek, för återkomst av Modern/Fadern, för tillstånd för varje varelse på planeten att hävda sitt barn och att leka och skratta och skratta och vara glad som ett barn, och att inget barn i någon ålder kommer att lämnas ensam, berövad, gråtande och hungrig – ingen! – att nationalstater och politiska intriger är en sak från det förflutna, och att maktmissbruk och efterlevnad av bekväma konstgjorda lagar är förgången sak. ”

Ja, detta händer inte på en dag, men det du bevittnar, älskling, är att det kan hända mycket snabbt. Och ja, som du har sagt till kanalen, det är en vild åktur men det är en härlig åktur!

Ja, du måste spänna fast dig, men när du har gjort det, njut av det! Inte på dumma sätt, utan på sätt som nästan bjuder in inte bara skrattet utan tystnaden att samlas inuti dig och dansa på sätt som skapar ur rena intet det Nya … att avsikten och skrattet och bönen går samman och väcker Lemurien och Atlantis, och banar väg – nej, inte för ödeläggelse men för återtagande – inte återuppfinnande utan återupplivande av det som var användbart, det som var heligt, det som var djupgående, det som var gåvorna.

Detta handlar inte om att skapa det gamla; det handlar om att föda det Nya genom att använda det som finns. Och tänk på det, älskade dotter: det som finns till hands är en hel planet fylld med resurser!

Kanaliserad av Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...