Änglarna via Ann Albers, 9 maj 2020

Änglarna, 9 maj 2020

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Vi hör att ni säger: ”När kommer livet att återgå till det normala?” Det är en förståelig fråga. De senaste månaderna har förändrat livet för många av er. Så istället för att gå ”tillbaka till det normala” skulle vi vilja be er att överväga att gå ”framåt till en ny verklighet.”

”Normalt” var för många en känslomässigt isolerad verklighet, där textning ersatte samtal och verklig konversation. ”Normalt” för många var stress och obalans. ”Normalt” innebar för många att leva i en sorts avdomnad och självbelåten verklighet, där de dagliga aktiviteterna blev viktigare än hjärtats drömmar.

Vi vet att det här inte är sant för alla. Ändå uppmuntrar vi var och en av er att fråga er själva: ”Vill jag gå tillbaka till det normala eller gå vidare till en verklighet som är vänligare, mer kärleksfull och mer balanserad; en verklighet som involverar djupare kontakter, meningsfullare konversationer och tid att tillbringa i regelbunden tystnad, och ibland kolla med mitt hjärta för att försäkra mig om att jag inte har glömt mina egna önskemål?”

Vill ni gå ”tillbaka till det normala” eller ”gå vidare” till en verklighet där ni uppskattar de tysta hjälparna i ert samhälle? Vill ni gå ”tillbaka till det normala” eller ”gå vidare” till en verklighet, i vilken det är en viktig del av ert schema att ta er tid att andas och återknyta till era egna känslor? Vill ni återvända till en planet som håller på att kvävas av föroreningar, eller fortsätta till en värld där de som kan och väljer att arbeta hemifrån bidrar till nedskärning av föroreningarna, och därmed bidrar till planetens välbefinnande.

Mina kära, vi dömer er inte för vad ni vill gå tillbaka eller vidare till, men vi vill helt enkelt föreslå att ni tar er tid att närma er framtiden med större visdom, mer medvetenhet och tydliga intentioner. Om ni gör det kommer ni att bli lyckligare, friskare och känna mer samröre med varandra. Det bästa av allt är att ni kommer att vara mer anslutna till er egen strålande och underbara själ.

Gå inte ”tillbaka till det normala” mina kära. Önska istället att ”gå vidare” till en värld som för evigt har blivit bättre under de senaste månaderna. Kan ni föreställa er det? Några få månader kan ändra kursen för mänsklighetens historia. Det kan säkerligen också ändra kursen för ert liv till det bättre.

Gå vidare, kära ni, efter att ha frågat er själva vilken verklighet ni vill gå vidare till. Vilken verklighet drömmer jag om för min värld och min familj? Frågorna kommer att besvaras av er själ – svar som kan förändra själva er existens till en högre och lyckligare verklighet.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...