“100%” – GCR RV Intel SITREP – torsdag 22 juni 2017

 

”100%” – GCR RV Intel SITREP – torsdag 22 juni 2017

Resten av världen väntar på att de sista kaballedarna skall avgå, då kommer alla att följa efter med en RV:

USA är en.
Israel är en.
Ukraina är en annan.
Nordkorea är en annan.
Och förstå det här … Zimbabwe är en annan.

Jepp, Zimbabwe. Verkar som att den 93-årige president Mugabe inte kommer att avgå (även om han redan har namngett sin ersättare) förrän alla kaballedare har avgått, för att vara den sista människan som står kvar i makt.

Fascinerande! Det är så svårt med tanke på vad hans land riskerar att förlora, även under några timmar och dagar om han inte går åt sidan.

Det är sant att alla befintliga kaballedare måste avgå för att deras länder skall bli fullständigt GESARA-kompatibla. 99,99% är inte tillräckligt bra på detta stadium.

Det var det som hände i Saudiarabien på onsdagen när den 31-årige kronprinsen valdes med 31 av 34 ministerröster i Saudis hus.

Märk att, detta utbyte hände på Saudiarabiens sommarsolståndsdatum, 21.7.2017. Så de snubblar bara in i sista sekunden.

Översatt: Alla nationer hade en fast tidsfrist för att utföra uppdraget att avlägsna ledarskapet till sommarsolståndet 2017.

Emellertid har återstående kaballedare länge slutit sig samman i trots mot GESARA i ett försök att sakta ner RV, vilket nu bara inkluderar Trump, Netanyahu och Poroshenko.

Kim Jong-Un är en enstöring och kommer att hanteras separat vi får veta, genom våld. Faktum är att detta redan hanteras av speciella spökkrafter från Kina / USA.

Det var anledningen till att under-klanten Jared Kushner var i Israel under mindre än en dag och pratade med Netanyahu (de litar bara på samtal ansikte mot ansikte), strax efter det att Ukrainas president Poroshenko tittade in oanmäld för att besöka Trump i Vita huset tidigare i veckan.

De antingen samordnar sina kombinerade avgångar eller diskuterar vilka sista motåtgärder som de kommer att ta i ett slutligt försök att motverka RV. De diskuterade förmodligen båda.

Ärligt talat fortsätter de fortfarande, med hopp om mänsklighetens nederlag. Det är så dessa Babylons horor programmeras från födseln, för att alltid vinna, oavsett vilka omständigheter eller arméer som står emot dem.

Covfefe är en term som kommer från tiden av Nimrod (Lucifer) och översatt betyder ”vi kommer att vinna slutet.” Och det är därför Trump tvittrade det som ett internt skämt till Netanyahu och Poroshenko.

Väntar vi på dessa psykopater för att starta RV? Jag fick höra i morse att nej, äntligen efter år och år av väntan? NPTB väntar inte längre!

De går vidare med globala genomförandeplaner och har gjort så sedan i söndags kväll. Oavsett vad.

Det var därför som militära styrkor nyligen och plötsligt såg nya nukleära hot som restes mot mänskligheten både på marken och i rymden.

Det är därför vi inte har några siffror. Verkliga hot. De utförs av desperata män som är utbildade i massförstörelse. Det är en allvarlig situation som måste hanteras med silkesvantar tills att de löses.

Så, att granska: Det fanns en fast tidsfrist för GESARA-utförande som REDAN HAR VERKSTÄLLTS i skymundan när de nya landskoderna gavs ut, för att komma tillbaka till det av de Kinesiska Äldste guldbackade finansiella systemet.

Det betyder att varje ledare som blev ersatt av sina respektive röstorgan måste kvalificera sig för RV, när det blir tillåtet, och varje land med ett ledaravlägsnande som fortfarande inte är fullföljt har nu satts att vänta.

Det måste finnas ett offentligt tillkännagivande om att kaballedarna stiger ned eller kastas ut. Först då kommer landet att bli tillåtet till RV eftersom de kommer att anses vara fullständigt GESARA-kompatibla.

Och i det ögonblick de stiger ned eller avlägsnas genom lagliga och konstitutionella medel, kommer deras länder att betraktas som fria och obelastade av sina lagstiftande och/ eller parlamentariska organ, eftersom landet blir berättigat att komma in i det nya guldbackade finansiella systemet (och deras banker kan revalvera).

Så enkelt som så.

Tekniskt har varje land minst gjort alla nödvändiga strukturella förberedelser för RV … men bara en handfull vägrar att implantera 100% av dessa förändringar.

Tekniskt, i alla fall, kan alla länder komma in i det nya guldbaserade finansiella systemet som helt GESARA-kompatibla partners, vad gäller deras övergripande strukturella krav som är mirakulösa i sig.

Men ja, några gamla kaballedare måste också gå åt sidan för att deras länder ska få betalt (få sina siffror) och sätta sina befolkningar fria under ett ”gyllene årtionde”.

Så, oavsett när vi går, så går vi. De slutgiltiga frisläppnings- och implementeringsbesluten har redan tagits och trätt i kraft tidigare i veckan – och alla ledare över hela världen kommer att ersättas till den 1 juli 2017 har vi fått höra.

NPTB har inte informerat kabal-ledarna om detta, men det finns en intern andra fast deadline-händelse, när de sista av de hårdnackade kabalunderhuggarna kommer att elimineras permanent.

Förresten var detta alltid en del av masterplanen, eftersom NPTB visste att det skulle vara vissa ledare som inte skulle lämna, oavsett vilket tryck de applicerar på dem.

Så Trump kommer att tas bort genom skandal.
Och Netanyahu kommer att tas bort genom skandal.
Poroshenko kommer att tas bort via ryska special ops.
Och Kim Jong-Un tas redan bort genom kinesiska / USA special ops.

Men du tror vad du vill … för det du tror är din verklighet.

Gud är med oss.
 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling                     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...