Athena via Galaxygirl, 8 september 2019

Athena via Galaxygirl

8 september 2019

Jag är Athena, gudinna av ljuset. Jag arbetar med denna och med många andra, överlyser, övervakar, hjälper. Jag är också till fullo förkroppsligad i denna tidsström. Det finns mycket att diskutera, mycket att lära av experimentet med Gaias uppstigning och mycket att helas från rörande gångna sår. Vi i de högre dimensionella sfärerna av ljus stöttar er fullt ut. Vi arbetar alla med full fart framåt på projektet med er uppstigning. Ni har enormt stöd. Vi välkomnar era efterfrågningar och respektfulla förslag. Vi minns också frustrationerna med att vara förkroppsligad bakom slöjan. Känslan av övergivenhet är mycket verklig, och vi betraktar detta med respekt och förståelse. Men vet att den inte är sann. Ni är fullt stöttade i varje aspekt och varje mått och steg tas för att tillförsäkra er framgång. NI är enormt älskade. Ni är enormt högt värderade. Ni är himlens skattkista i form och vi alla älskar er väldigt mycket. Jag har över tid blivit falskeligen representerad, som någon som är oengagerad, våldsam, hjärtlös. Jag försäkrar er vänner att jag, Athena, bryr mig väldigt mycket om mänsklighetens uppstigning och arbetar sida vid sida med de Plejadiska teamen och många andra för att låna ut mitt kurage till kampen, till att få bort slöjan, till uppenbarelsen av ljuset. Mycket mörker har putsats bort, omvandlats till ljus. De som återstår kokar i sin egen paniska hetta. Deras kittel kokar. Sjuder. Snart kommer ni att gå barfota över gröna ängar, fria och fridfulla. Men till dess finns mycket arbete att utföra, och mina vänner, ni gör det. Bågar och pilar står redo, vi lånar ut vårt ljus, vårt mod. Vi står bredvid er, i solidaritet med syftet. Vi tjänar den Stora Modern, den Stora Fadern. Vi tjänar ljuset.

Jag är Athena, Gudinna av ljuset, av alla goda ting. Jag har också experimenterat med mörkret, det har vi alla. För att bli klok på ljusets sätt måste man ha något att jämföra med. Jag har valt ljuset, och jag står med de andra som också gjort det. För vi tjänar alla system som har fallit, som är på väg att byggas om. Detta kaos på ytan kommer inte alltid att finnas kvar. Ljuset kommer. Ljuset är här, det finns inom er, vänner. Jorda det i Gaias hjärta och låt oss resa oss tillsammans, som ett.

Jag är Athena. Jag har talat. Arbeta med mig. Jag är ivrig att få nya studenter av vägen. Jag bugar för er och sträcker ut min hand i frid.

-galaxygirl

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...