Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 6 september, 2019

Brendas Blogg

via Brenda Hoffman

6 september, 2019

Kära Ni!

Idag är det inte den dagen då ni ska fundera över er framtid. Men det är inte heller dags för det varken i morgon eller dagen efter. För ni skapar er framtid dag för dag.

Många av er undrar, ni till och med oroar er, över er roll i den här nya jorden. ”Borde jag ha tålamod, vara lite avvaktande, eller något annat än vad jag känner? Varför kan jag inte få fram den större bilden gällande min framtid?” Allt detta är ett görande i stället för ett varande, ett fokus i 3D.

Att vara i stället för att göra börjar ha en ny innebörd för er. För i och med att ni kommer ut ur ert puppstadium, så verkar inget vara tillräckligt stort för att kunna skapa en ny riktning. Fastän ni befinner er i ett tillstånd som är mer fridfullt och avslappnat, så kan detta inte vara er framtida roll, för ni borde göra något som är mer expansivt.

Vi har förutsagt att ni skulle komma att känna er mer fridfulla. Men nu när detta börjar ske, så undrar ni vad som hände med all spänning, alla fyrverkerier.

För era fyrverkerier är inte längre rädslobaserade, er nya spänning går ännu inte att beskriva. För ni står precis i färd med att börja uppleva nya sensationer och emotioner.

En hel del av er 3D-spänning baserade sig på prestation eller att fira samhällets alla borden och måsten, om det så handlade om äktenskap, akademisk framgång, en befordran, barn, ett nytt hem, en bil osv. Av vilket det mesta berodde på att det enligt ert samhälle var dags eller hög tid för er att göra det.

Spänningen i 3D var inget som var dåligt, utan i stället var den fokuserad på flykt eller på att uppnå något som andra inte kunde göra eller få. Andra kommer inte längre att säga ’Åh’ eller ’Ah’ om ert perfekta bröllop eller er vackra nya klänning, ert jobb eller ert hus, eller er bil. För det som bereder er glädje är nödvändigtvis inget som någon annan önskar sig.

Ni befinner er på en unik väg med unika behov och belöningar. Därför kan er nya upphetsning till och med vara en aning skrämmande. För det kommer inte längre att finnas många andra yttre indikationer på framgång – era nya indikationer genereras inifrån.

Kanske detta förefaller vara mindre spännande än vad som gällde när ni kunde diskutera er nya bil, ert hem eller vadhelst ni lät er känna som en hemlig glädje – att ni hade mer än någon annan.

Glädjen i 3D och spänningen tävlade med varandra. 5D- och bortom glädje och spänning kommer inifrån.

Sålunda är det ert samhälle som bryts upp längs med en skiljelinje som de flesta bara kan förstå när de är av 5D eller bortom. För de som helt och hållet är av 3D kommer att förundras över er brist på entusiasm över deras senaste leksak eller prestation. Och de av er som är av 5D kommer att bli förvånansvärt nöjda över det som ni aldrig trodde var möjligt för er innan ni gjorde er övergång.

Nu är ni en ny varelse med nya behov, nya tankar och handlingar. Inget av det går att jämföra med någon längtan i 3D. Därför är det alla som är fullständigt insnärjda i 3D vilka kommer att iaktta er med ömkan och de av er som är av 5D kommer att göra detsamma gällande alla i 3D. Det är en uppdelning som blir alltmer betydande för var dag som går.

Ni kommer att fortsätta med att samverka med dem som är av 3D, men inte på densamma nivån som en gång i tiden gällde. De som är av 3D kommer att frodas, för de fortsätter att frukta alla handlingar och människor utanför sin värld. De som är av 5D kommer att undra över varför samhället kan betyda något för någon, med tanke på att det nuvarande samhället baserar sig på rädsla och grupptänk.

Därför är det så att fastän de två dimensionerna kommer att fortsätta befolka samma utrymme, så kommer allting från behov till upphetsning att vara av två filosofier.

Ni vill att vi från alla Universum ska tala om för er att allt i slutändan kommer att vara av 5D. Det stämmer, men inte nödvändigtvis i denna livstid. För en del behöver bibehålla sina 3D-identiteter föra att kunna ge er något att jämföra med – detta är deras roll. Men på grund av att alla som helt och hållet är av 3D just nu befinner sig i minoritet, så förvärras deras fruktan dagligen. Det som tidigare verkade fungera så väl – rädsla och ilska – verkar dag för dag bli mindre kraftfullt.

Fastän ni fortfarande kan förargas över gamla saker i 3D, så kommer ni inte ha något behov av att ansluta er till det. Innan ni och andra gjorde er övergång, försökte ni alla hålla kvar desamma bitarna inom samma rädslor. Nu splittras samhället upp. Det uppmuntrar er som är av 5D att blicka inåt, medan de som är av 3D inte ens förstår att det finns något inombords.

Er övergång har varit förvånande framgångsrikt – med hjälp av alla i 3D som har uppoffrat sin glädje och nya varelser i denna livstid, för att hjälpa till med att knuffa er till er nya varelse. För ifall 3D-rädslan inte härjade, så skulle ni ha tvekat längre innan ni gjorde er övergång. Förändringen är konstant, men inte förändringens tajmning. Så alla som är djupt insnärjda i 3D är era hemliga dyktrampoliner vilka uppmuntrar er till att dyka ner i det okändas djupa vatten.

Trots att ni tidvis känner ilska över era tidigare påhitt, så blir era 3D-bakgrunder modigare för var dag som går. För i och med att alltfler gör sin övergång, så blir alla i 3D alltmer förvirrade och javisst, ensamma. Precis som ni kanske kände det när ni för flera tiotals år sedan påbörjade er övergång. För vågskålen har växlat från att ni var den udda personen, till att andra undrar hur ni kan projicera frid, med tanke på allt som sker i världen.

Med all säkerhet så har många av er gång på gång hoppat upp tillbaka på rädslans vagn, bara för att upptäcka att era rädslor var ogrundade eller alltför obehagliga att gå vidare med.

Nu är ni inte längre av 3D, det är inte heller de flesta människorna. Vissa börjar först nu göra sin övergång. Andra befinner sig i 4D och ytterligare andra, likt er, befinner sig i 5D. Men majoriteten är inte längre i 3D. Det är något som ni först nu börjar lägga märke till, för nu känner ni tillräckligt väl till mods med ert utanförskap, så att ni inte lägger märke till att andra observerar er med beundran i stället för med rädsla.

Ni har blivit de nya som ni är, med nya roller som inte inkluderar att vara bättre än andra. Er nya roll kanske är att idka fågelskådning, ta en promenad, eller dansa hela natten lång. Det spelar ingen roll vad som ger er glädje eller bereder er spänning. Det är er glädje, er väg och er spänning. Och detsamma gäller för alla som utvecklas.

För de kärleksfulla varelser som vågar stanna kvar i 3D, vänligen förstå deras smärta när de får se sina glädjeämnen av kraft och nöjdhet hos andra glida iväg mellan fingrarna. Förtjänar de er ömkan? Det är upp till er. Ifall det känns rätt för er att göra det, så varsågoda, känn denna medömkan. Men om inte, så är det så. För i detta liv, såsom i alla liv, så har ni valmöjligheter.

Det är inte er roll att längre bära alla som är av 3D, än mer vad det var deras roll att ta hand om er när ni fann er unika väg i 5D. Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2019, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...