Moder Maria via Ann Dahlberg, 8 oktober, 2019

  Moder Maria via Ann Dahlberg, 8 oktober, 2019

 

Jag är Moder Maria och jag har längtat så mycket efter att få tala med er. Den nya tiden som är på intågande har öppnat upp för en större kontakt med mänskligheten igen. Det fanns en tid när vi kunde nå varandra lite grann, men den porten stängdes snart igen. Nu är det många portar som är öppna och fler människor börjar ta kontakt med sitt inre, och det är så vi nå er, kära människor på Jorden. Vi finns runt er och viskar i era hjärtan och i era öron, så att ni ska förstå att ni inte är ensamma utan alltid omringade av kärlekens vingar. Det är dessa vingar som susar och brusar runt om er nu. De manar på er uppmärksamhet, de vill väcka er lyssnande förmåga så att ni uppfattar att vi finns som en stor hjälpande hand runt om er nu.

Jag vill bara viska sanningen till er kära barn, sanningens ord är de enda ord som kommer över mina läppar, ty inga andra ord kan finnas i mitt hjärta. Jag vill att ni ska se skönheten i er själva, skönheten som existerar överallt där ni sätter era steg. Det är det jag ser och det är det jag vill förmedla. Det är er själs kraft, styrka och kärlek som jag vill stärka, så att ni ser det kärleksfulla spåret som leder hem. Det är dit jag vill att er näsa ska peka och det är därför som jag viskar i era öron. Jag viskar kärleksfulla ord om er själva, er Jord, och vägen som jag försöker få er att följa.

Många av er känner uppmaningar om att göra vissa saker i sitt liv nu. Andra slår helt plötsligt in på en helt annan väg än de tänkt sig. Detta är lite av livets tal. Det talar till alla både medvetna och omedvetna. Ni går alla i livets skola och det manar er fram längs vägen som så småningom ska leda er till ett gemensamt mål. Målet av att åter stiga in i regionerna av ljus. Målet blir sedan att bygga en vacker ljusvärld med kärlekens alla färger. Ert ursprung är kärlek och nu blir ert arbete att manifestera denna kärlek i er ljusvärld. Nu när ni förstår målet, så hoppas jag att ni lyssnar riktigt noga på er inre röst eller intuition, så att vägen ni vandrar på känns klarare och klarare.

Era steg är lika heliga som våra. Er själ är lika vacker och oskuldsfull som våran. Var nu sanna mot er själva och lägg ner alla vapen som ni bär i era händer, för att försvara något som inte behöver försvaras. Ni kan endast komma tomhänta in till ert heliga rum för att varsebliva hela sanningen om er själva. I er försvarslöshet ligger er styrka, ty det är därifrån ni kan vandra på heliga stigar, där de med vapen i hand inte har möjlighet att träda.

Förstå nu mina älskade vänner på Jorden, att det är dags att stiga ur sömnen och vakna upp till hela sanningen om er själva. Modet att vandra på heliga stigar finns i ert hjärta, i ert heliga rum, vars gåvor ligger och väntar på er där. Ta hand om dessa gåvor med ett heligt syfte i ert sinne och hjärta och ni är en fullödig tjänare till himmelen och dess portar kommer nu att öppnas för er.

Jag är Moder Maria och jag älskar Er så mycket

Du gillar kanske också...