Havsguden Neptun – Ni är anslutna!
Via Kerstin Eriksson, 12 juni 2022

 

Söndagen 12 juni 2022

 

Havsguden Neptun, Ni är anslutna!

Jag är Neptun, vissa skulle kalla mig havsguden, fast jag är egentligen bara en själ i universum, men jag är en av de äldsta varelserna i jordens vatten, så jag har mycket kunskap om detta element.

Vatten är så viktigt, för oss alla. För mig, för dig, för varje litet strå av grönt gräs.

Varje droppe vatten är en skatt. Precis som att ni är riktiga pärlor.

Varje droppe vatten innehåller kunskapen om vattnets anslutning till de andra dropparna, hela vägen till det stora havet.

Varenda droppe känner till vägen. Vattnets väg.

Från den smältande snön på toppen av Himalaya till den lilla bäcken, in i den större floden och ut i havet. Under varma dagar stiger dimman från havet, går långt upp i skyn och ett moln skapas. Och efter en tid börjar regnet falla ner igen, och igen.

En del av regnet blir till snö när molnet blåser ända upp till de höga bergen igen. Och där börjar det om igen, vattnets cirkel. Cirkeln med vattnets liv.

Ni har vatten inom er. Så ni har också kunskapen, precis så som varje droppe vatten har.

Det är Jordens historia, er älskade planet, som lagras i ert eget privata bibliotek.

Vattnet inom er är biblioteket, och ert hjärta är motorn som skapar vackra gnistor för varje slag. Varje hjärtslag upplyser ert kunnande och ni behöver egentligen inte leta utanför er själva, allt finns inom er.

Ni är anslutna till varje plats ni har kissat på. Den platsen, marken, minns er. Allt vatten som funnits inom er, minns er.

När ni har kissat på en plats kan ni återkalla den, och återknyta kontakten med den.

Och detta går tillbaka till alla era liv på denna planet. Så jag säger, ni är verkligen anslutna till allt liv, till många platser på denna vackra planet.

Så snälla älska er själva, älska era vatten, ert kiss, ert vatten är heligt eftersom alla droppar vatten är en skatt, en mycket dyrbar sådan.

Er Moder Jord älskar er väldigt mycket, hon vet om varje steg ni tar, alla prövningar ni går igenom.

Hon säger:

Använd kärleken i ert hjärta för att lysa upp er väg.

Jag älskar er,

Neptun

 

Översättning: Maggan

 

You may also like...