Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 juni 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 juni 2022

 

   Detta kommer hjälpa till att frigöra era andliga gåvor och förmågor

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt glada över att se er alla blomstra och växa när ni är där på Jorden. Vi vet att det bästa har ännu inte kommit till er, och det gör även era guider och högre jag. Därför uppmuntrar vi er alltid att njuta av stunden ni är i just nu, eftersom vi vet att det verkligen inte finns något att oroa sig för. Vi har den visionen för er att gradvis återvända hem till Källan, och vi uppmuntrar er att känna efter det inom er själva också. Resan och bevisen på de framsteg ni gör tillsammans utmed vägen är alla tillgängliga för er när ni tittar inåt.

Om ni försöker lista ut allt med ert sinne kommer ni att ha väldigt svårt att förstå det hela. Och så, använd ert sinne för att fokusera. Använd ert sinne för att filtrera; använd ert sinne för att tänka en tanke med avsikt. Ni har så mycket kraft inom er, och kraften som finns inom er har knappt berörts av de flesta av er fram till denna punkt. Det förändras, naturligtvis, eftersom fler och fler människor börjar få tillgång till sina andliga gåvor och förmågor. När en person väl får tillgång till en gåva eller en förmåga, kommer de så småningom att inse att den största gåvan de alltid haft var deras känslighet. Er känslighet leder till er medkänsla, er förmåga att känna en vibration med avsikt och er förmåga att skapa en bättre verklighet för er och alla andra.

De som har fastnat i sina sinnen är vanligtvis inte i kontakt med den känsligheten som skulle tillåta dem att känna medkänsla för andra och känna en vibration med avsikt som skulle tillåta dem att sedan se den vibrationen reflekteras tillbaka till dem i universum. De som är känsliga är mer benägna att utnyttja sina andliga gåvor och förmågor eftersom dessa känsligheter gör världen utanför sig själva till en mycket hård plats att vara i, och detta tvingar en känslig person att gå inom sig, att känna sina känslor, att meditera, och alla dessa saker hjälper till att låsa upp deras andliga gåva eller förmåga.

Så bli inte förvånad om livet fortsätter att knuffa er i den riktningen att gå inom, snarare än att njuta av alla de ljusa och glänsande aspekterna av den fysiska världen. Ni kommer naturligtvis att kunna göra det så småningom, men det tjänar er bättre att inte fastna i att ha herrgårdar och lyxbilar, superyachter och så vidare. De kan vara distraktioner från himmelriket som finns inom er, och det är den verkliga resan ni är på. Det är en upptäcktsresa, och ni upptäcker att allt alltid fanns inom er hela tiden. Ni behövde bara tillräckligt med uppmuntran från världen utanför er för att släppa taget om det som egot skulle eftersträva och att se inåt efter den ni verkligen är.

Kärleken inom er lockar er till den, och alla kommer dit på sitt eget sätt och i sin egen tid. Och om ni kan lita på det och ha tålamod med processen, då kan ni leva lyckliga i vilket liv ni än har skapat för er själv just nu.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...