Moder Maria via Ann Dahlberg, 2 december

th

Moder Maria

Fredag 2 december 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag vill bara tala om hur glad jag är för att alla ni mina kära barn på Jorden har tagit beslutet att tillsammans med mig stiga upp till den femte dimensionen. Det är ett starkt ljus som nu har nått Jorden. Den påverkar mångas hjärtan idag. De sovande ruskar oroligt på sig när de förstår att deras bild av världen håller på att förändras. Ingenting är längre som de trodde att det skulle vara och det är inte lätt att få ögonen öppnade och se en helt annan värld framför sig. Det är inte lätt att lämna en värld med gamla matriser som sitter så djupt rotade, till att ta till sig de nya matriser som sakta ha börjat manifestera sig i er värld idag.

Följ ljuset kära barn på Jorden. Följ ljuset i ditt hjärta. Vilken värld vill du tillhöra? Var känner du glädjen? Var hör du skratten? Var känner du harmonin i din kropp? Det är viktigt att ta in alla energier nu. Låt glädjen och skratten få mer utrymme i ditt liv. Sök det goda inom dig och släpp gamla fördomar. Låt det ljusa och positiva leda dig fram nu. Allt negativt som poppar upp från era sinnen ska ni bara släppa och låt det ljusa komma upp i stället. Ni kan göra detta nu, ni har förutsättningar att göra detta nu. Ha tillit till Er själva. Låt tilliten till er förmåga att klara av saker på det bästa sättet vara det dominerande nu. Det är då ni växer i styrka och mod, det är då ni förstår att det är ni som förändrar er värld, er egen värld, den värld som du själv lever i. Det är när du förändrar din egen värld som du även påverkar andra. Du blir ett underbart exempel på hur man kan förändra sin egen värld till en bättre värld för sig själv och de sina. Det här är naturligtvis frivilligt och du kan inte ändra på någons annans sätt att leva om de inte själva väljer det.

Det är många som söker ljuset nu, då de är trötta på de orättvisor och de krig som har härjat runt på Jorden. De är också oroliga för all förstörelse som har skett på den Jord de vandrar på och de förstår att det här kan inte fortsätta längre. De förstår att allt liv kommer att dö ut om de inte förändrar sitt sätt att leva och sitt förhållningssätt till den natur som föder oss och ger oss allt det vi behöver. De vill ge tillbaka det de har fått och reparera det de har förstört. De vill bana väg för ett nytt system och ett nytt förhållningssätt till den Jord som vi skulle akta och älska. Det är det som håller på att ske nu. Det är nu som gamla matriser faller sönder och nya kommer att byggas upp.

Jag vill be alla mina barn på Jorden att söka er till den skaran som väljer att bygga upp Jorden på nytt. Ty ni är alla ett och ni behöver varandra, precis som Jorden med dess natur och djur behöver er hjälp att återställa det som blivit förstört.

Jag ser ljuset i era hjärtan, jag ser att det lyser starkare nu och jag vet att ni kommer att välja det rätta. Det rätta för er själva och den värld ni bor i.

Jag sänder Er all min kärlek och ni ska veta att min kärlek kan nå allas hjärtan som lever på Jorden. Harmonin från era hjärtan strömmar tillbaka till mig och tillsammans förändrar vi den här världen till en vacker och kärleksfull plats att bo på.

Jag älskar Er så mycket

Moder Maria

You may also like...