Moder Maria via Ann Dahlberg, 4 februari, 2017

Moder Maria

Lördag 4 februari 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria som hälsar till Er idag. Jag är här idag för att prata lite om de höga energier som har kommit till Jorden. De påverkar både er kropp och er själ. Det är en transformerande energi och många av er känner av den idag. Den kan sätta sig lite varstans i kroppen och arbeta med de blockeringar som finns där. Efteråt kommer ni att känna er lättare i kroppen och framförallt på de ställen där energin har arbetat. Den tunga energin har fått ge vika för den lätta. Var inte oroliga, allt det här är övergående och ni kommer att bli friskare än vad ni någonsin har varit. En del av er kan känna av illamående, andra har huvudvärk, sus i öronen och yrsel kan också förekomma. En del kan ha flera av dessa symtom beroende på hur känslig man är för dessa energier. Det är viktigt att vila och ta det lugnt. Låta energierna ha sin gång. Lyssna inåt vad kroppen behöver, för att processen ska bli så smärtfri som möjligt. Vi hjälper er, be om hjälp så att vi kan underlätta processen för er. Processen har sin gång men den kan göras mildare. Kalla på mig, så hjälper jag er att ta er igenom processen på det smidigaste sättet som är möjligt i förhållande till de blockeringar ni har.

Vi går mot vår befrielse och det här gäller för både sinnet och kroppen. Sinnet och kroppen integreras med sin själ och dualiteten upphör, ni blir ”ett” med er själva och livet ni befinner er i. Det nya livet kan börja med en helt annan agenda än vad ni är vana vid. Nu kan allt göras med större lätthet och svårigheterna verkar försvinna på vägen. Allt löser sig på ett mindre problematiskt sätt. Allt flyter på för flödet i din kropp möter inget motstånd. Den lever helt och fullt i flödet mellan Moder Jord och din Skapare. Du är ”ett” med allt.

Detta är ett stort steg mina kära barn och återseendets ögonblick är nära. Familjen är stor därute i Universum och vänkretsen likaså. Det kommer att bli ett fantastiskt möte som kommer att vara länge, då det är många som vill återse er. Ni har levt många liv och alla har inte varit på Jorden. Allt är oändligt, era liv är oändliga, det är mycket som ni kommer att se och förstå när den dagen är här. Vi ser att den redan är här men vi kan förstå att ni kan tycka att den fortfarande är för långt bort. Gå inom er kära barn och förstå att den redan är här. Allt finns uppenbarat inom Er. Känn glädjen, friden och lugnet där. Det är en del av allt som är. Den delen som du nu helt och fullt utvecklas till, bara du själv vågar släppa taget om det gamla och tacksamt ta emot det nya, trots att det kanske vänder upp och ner lite på din värld som den ser ut idag. Förstå att allt är en illusion och att allt är föränderligt. Den värld du ser idag kommer att se helt annorlunda ut i morgon. Acceptera alla förändringar ssom för dig närmare dig själv. Du är en alldeles unik varelse och det finns bara en som är precis som du och det är du själv.

Tänk på det kära barn. Ni är alla unika och älskade precis som ni är och inget kan ändra på det.

Jag älskar Er så mycket!

Moder Maria

Du gillar kanske också...