Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Likheter och Olikheter), 8 december, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Som en uppföljning av det tidigare meddelandet kommer vi idag att prata om hur Law of Opposites kan hjälpa dig att ordna om dualitet till unipolaritet.

Men först bör man förstå vad som ligger till grund för interaktionen mellan människor: vilka tankar, känslor, önskningar.

Som regel är det en önskan att hitta någon nära andligt – den att knyta sitt liv med: en man, hustru, vän, likasinnade.

Ibland kan man hantera det ganska snabbt, men oftast – med hjälp av försök och misstag, genom besvikelser och själens tortyr.

Och sorgliga upplevelser som dessa förklaras av det faktum att interaktion mellan människor innefattar en mängd olika faktorer: mentala, känslomässiga, kulturella, nationella, andliga och många andra.

Harmoniska relationer mellan människor kan baseras både på likheten mellan dessa faktorer och deras kontraster.

Men oftast består de av både de förra och de senare elementen.

Så, till exempel, kan ett ganska harmoniskt äktenskap ingås av man och kvinna som har liknande intressen, kulturell och utbildningsbakgrund men olika och till och med motsatta temperament och sinnesvändningar.

I detta fall förenas den gynnsamma gemensamma grunden av de distinkta egenskaperna hos deras personligheter, som ett resultat av vilka de kompletterar och berikar varandra.

Vilka energiprocesser sker under tiden?

De kan kort beskrivas som motsatsernas enhet.

Den ena energinivån i deras gemensamma världsbild är ”överlappad” med deras individuella egenskaper, där var och en av dem har sina egna energinyanser.

Det kan jämföras med ett vackert tyg som har en färg som bakgrund för den färgglada designen över sig.

Som ett resultat, trots en mångfald av färger, ser allt ganska harmoniskt ut.

Men relationerna antar en ganska distinkt kurs när det gäller de människor som saknar gemensam andlig eller världsbildsbas och bara har tankar, känslor och önskningar av olika karaktär.

I det här fallet uppstår det energikaos eftersom motsatserna visar sig ”flyga fritt” – utan någon kopplingsbas som kan bringa sådan skillnad till harmoni.

Detta är precis vad som händer med samhället på jorden när människor har tappat grunderna – själva enfärgade ”duken” av de vanliga universella moraliska värdena som ”designen” av individuella personliga egenheter lades över.

Efter att ha perverterat den universella andliga grunden och ersatt den med onaturliga livsprioriteringar främmande för människor, skapade den härskande världstoppen ett otroligt energikaos som först och främst har påverkat relationer mellan människor.

Och din uppgift, min kära, är att omvandla dessa låga vibrationer av kaos åtminstone till genomsnittliga sådana som är nära den fjärde dimensionen nu.

Och nästa gång ska jag berätta hur du kan göra detta.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...