Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 december, 2022

 

12/12 energierna och förbereder dig för 2023 ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt exalterade över energierna som kommer in vid denna tid för mänskligheten. Vi vet att ni alla använder energierna på rätt sätt, för de av er som är vakna önskar också stora förändringar för det mänskliga kollektivet där på jorden, och ni vill se människor blomstra och leva liv av glädje, frihet och spänning. Ni har förankrat i dessa energier för kollektivet, och vi uppskattar er alla för det. Nu kan ni förbereda er för nästa våg av energier vid den här tiden och som kommer att nå sin topp den 12 december, ögonblicket då 12/12-portalen är helt öppen.

Energierna som strömmar in genom den portalen handlar om att hjälpa dem som är redo att ta emot energierna, och hjälpen de ger är att förstärka din förmåga att kanalisera alla högre frekvensenergier. Dessa energier kommer att hjälpa dig att gå till nästa nivå av ditt medvetande genom att hjälpa dig att hantera fysiskt och känslomässigt så mycket mer än du har kunnat hantera fram till nu. Det betyder att du får uppgraderingar av dina chakran, till dina energimeridianer, till dina celler, till hela dina kroppar, eftersom dina kroppar är kärlen för dessa energier och du måste vara i toppform för att hantera det som kommer till dig 2023 .

Du måste kunna hantera energierna som kommer till dig från utomjordingar, speciellt de du kommer att stå precis framför. Du kommer att behöva ha kapacitet att hantera vad de emanerar. Och så, när du går in i 2023, vill du göra ett åtagande för dig själv att äta hälsosammare, att dricka mer vatten och att vara mer förankrad i din kropp. Du vill verkligen förbinda dig att röra dina kroppar och ansluta till Moder Jord och Moder Natur eftersom alla dessa saker också kommer att hjälpa dig att hantera de högre frekvensenergierna som kommer in och som du har gått med på att förankra i för resten av mänskligheten.

Nu, detta är inte bara en tjänst av tjänst, för du får också njuta av känslan av dessa energier som rinner genom dig. Det finns något att säga för att vara i framkant. Du får prova allt först, och du får erfarenhet av att leda, snarare än att följa. De av er som har blivit kallade att leda kommer att utöka era förmågor i den avdelningen år 2023. Och ni kommer att visa mänskligheten vilka tidslinjer som känns bäst för uppstigning eftersom ni kommer att vara exempel för alla på hur man lever i harmoni med deras förvandling.

Du har övat för detta hela ditt liv, och du är redo att gå till nästa nivå, och du är redo att ta mänskligheten till nästa nivå, och vi ansluter dig till det. Vi ansluter oss till er entusiasm för det, och vi samlar alla våra vänner och kollegor för att hjälpa till att åstadkomma de stora förändringarna som ännu inte har kommit, men som ligger precis runt hörnet för er alla där på jorden. Det är spännande tider, och det som efterfrågas av dig just nu är att koppla av även i de spännande tiderna. Du kan koppla av och släppa taget; du kan öppna upp och ta emot. Och ni kan förbereda er på alla de sätt ni vet hur ni ska för dessa vackra 12/12-energier som redan är över er och som kommer att nå sin topp den 12 december.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...